Raketdag

Den här dan har gått fortan. Imorrn väntar en sovmorgon innan det bär av på jobbet igen.
Jag tänker vara modig nog att skriva att jag har dödens tråkigt nuförtin(inte hela tiden såklart, mest då jag "måst" va i lägenheten, alone). Hoppas det snor innan semestern börjar!!

Ebba fick premiärlåna min kamera idag, och hon tog några riktigt fina kort, ganska många på hennes fingrar som råkade va ivägen :P

Chopped Charlotte

Har haft en härlig helg, har inte hänt så mycket, men skönt att ta det lungt och sola och bada. =)
Fick farsan att ta sig ett dopp idag också :P

Nu sitter jag i lägenheten, typ naken nästan, det är varmt som fan här inne och jag undrar hur man ska kunna leva här, typ inatt??? Man få bara hoppas att man somnar av värmeslag så man slipp ligga och snurra hela natten :P

Nu är det 2 tuffa veckor man har framför sig, men jag tror som vanligt att det kommer att gå bra =)
Sen efter 2 veckor har man 3 arbetsdagar kvar, sen äre SEMESTER, och jag håller tummarna för att det kommer att hända roliga saker hela tiden, och att det inte blir många minuter man måste känna den förbaskade rastlösheten, och ensamheten.

Tittar lite på Gordon Ramsey The F-word. Dom gör oxfilé....mums säger jag bara.


Härlig sommarkväll

Idag efter jobbet så for jag Nina och Ebba återigen till badstranden, gud så härligt. Det blev om att bada, det va bara skönt =)
Sen lämna dom av mig hemma, och efter typ 2 minuter så va man rastlös, jag ringde till farsan å fråga vad han gjorde, han tyckte jag skulle komma dit å ta en öl å följa med ut med båten.

Sagt och gjort, 30 grader varmt, båt, bikini, fiska och sänka en kall (eller 2), jag kan säga att det satt inte helt fel.
Vi for först till Djupsånne,  där fick vi en fisk var...sen drog vi till en Linbanestolpe, farsan satt kvar i båten och jag klev upp på stolpen och fiska. Där fick vi en var också, ganska fina =)

Sen tyckte farsan att jag skulle klättra upp till "bryggan" på stolpen och lägga mig där uppe och titta ner..... jahaa, ja jag gör väl det då.... jag va påväg att vända efter halva vägen, det va högt och läskigt....men jag fortsatte ända upp, men jag vågade inte lägga mig däruppe för jag trodde inte att bryggan skulle hålla....så jag börja klättra ner igen....om uppvägen va läskig vare ingenting motför vägen ner....!
Men ner kom jag, men jag blev oljig och jävlig, men vad gör det?

Sen fortsatte vi uppöver till nån stuga, och pappa sa " det är långt att ro hem om motorn gå sönder", och vad hände?
-Jo den stanna av.
Nån spik som hade försvunnit?
Så farsan rodde in till land (med en åra), och bröt ut en 4" spik ur bron på stugan.
Å då kom jag på att jag glömt solglasögonen på Linbanestolpen.

Vi fick igång motorn, sen for vi vidare till Sandviken.... haha jag kom ihåg sist man va där... då var jag käääär, och det var myror till förbannelse. Romantiskt värre...!!

Vi körde en sväng runt sjön och kollade på stugor, och fiskade lite här och var. Sen började det att blåsa så då styrde vi kosan hem ( men först hämta vi upp mina glasögon).

Härligt härligt =)

För övrigt så har jag glömt min mobil i Norsjö, det känns hur konstigt som helst...man är som fattig på nå vis, men det kanske är nyttigt att va utan den ett tag. MEN bara för det, så kom säkert nå goög å ha hört av sig bara för det (önsketänkande).

Nu ska jag drick upp ölen och äta popcorn. Tjingeling

sommar sommar sommar

Nu är det sommar :D
Vilken härlig dag det har varit idag. Jobbade först till halv 4, det fick finnemangs.
Sen for jag Nina och Ebba till badstranden och plaska på och sola lite.
Glutta lite på avklädda grabbar.... ja vad mer kan man förvänta sig av en dag? :P

Sen kom Bea också. Och då dom andra farit så for vi hem till hon och skull sola på baksidan, men där höll man på å bli uppette av knort, fy farao...så jag gav då upp.

Hoppas på en lika bra dag imorrn.
TjingFling

Fuse

Jag har blivit så lat, jag hatar det.... nu har man jobbat klart och det är underbart och härligt ute, varför är jag inte ute och gör nånting? Typ gå en sväng?
Kanske för att man är less å lite grinig.....!!!

Ge mig en helt underbar semester nu, DET, det vill jag ha.

Källan till allt det goda

Upp idag kl 04.45, ont i skallen direkt på morgonen är ingen hit. Jobbet gick bara fint, men kände mig lat och slö :S

På lunchen följde Ida med mig hem och vi skulle sola på ballen, men det gick int bra, för där vare ingen sol :P
Sen efter jobbet följde hon med på Statoil som har 40% på allt idag för att dom stänger ner här i dagarna (ganska dåligt), men där fanns det inget speciellt heller.

Sen då vi kom hem till mig så skrämde jag upp henne, och visade en kort snutt där Sabina, berättar om sin hudcancer, och att om hon hade vetat att hon skulle få cancer så skulle hon ha skitit i att vilja vara brun (hon solade en hel del), och jag tror att jag lyckades avskräcka Ida från att sola, iallafall för idag :P
Jag har börja tänka på det mer och mer, och jag tror inte det blir många fler solningar i solarium för min del, och man kan förhoppningsvis bli bättre på att använda solskyddsfaktor!!

Ikväll så for jag till Finnäs och följde Nina och Oskar ut med båten, det var bara Oskar som hade tur och fick en gädda (sin första?), det var härligt att få komma ut lite =)

Sen satt jag och Nina vid datorn och försökte fixa en beställning, hehe, undra hur det gick? :P

Summan av kardemumman slutade iallafall med att min huvudvärk tilltog och jag kände att jag måst hem och svepa lite värkis för att få ut det onda ur kvadratroten. Har även hunnit med att sluka lite Kladdkaka, gjord på 7 min....gott gott!!

Nu äre godnatt!!

                                    Källan till allt det goda

090622

Imorse då jag skull fara till syrran så starta jag bilen då som vanligt, men då upptäckte jag att fläkten int funka....å int blinkersen heller.....å int vindrutetorkarn heller....å int spolarvätskegrejen heller..... nähä?? Vafan tänkte jag, äre nu för fel.
Jag ringde till farsan å han skulle då liks till Norsjö på afton så då skulle han kolla (typ nå fel på säkringarna), men då jag då for från Finnäs så funka allt igen..... bajsbil!!

Har solat idag och bara tagit det lungt, det känns nu som om att sommaren har kommit på riktigt och det är ju skönt =)
Synd bara att man är fattig som en lus och att man måste välja sina utsvävningar i sommar....tur att man då få en liten lön på fredag iallafall, men med hyran och räkningarna återstår tyvärr inte många kronor!!

Nu ska jag stöka bort lite grejer här hemma, sen blir det lungt fram till middagen, sen hoppas jag att jag ska ta mig ut en sväng sen =)

Tjingtjong

Härligt härligt, men farligt farligt

Har haft en väldigt trevlig midsommar =)

I torsdags for jag till mamma och Åke, vi satt ute på kvällen och eldade, solen kika fram också så det var härligt. =)
På fredagen kom resten av familjen till Nicknoret och vi åt en supergod lunch med laxpaj, köttbullar, räkcoctail och en massa annat gott...å så efterätten: Kladdkaka....mumma =)
Sen for vi hem till farsan och grilla på kvällen, alltså det är det godaste grillat jag har ätit på skitlänge, det va superduper gott... =)
Sen drack vi lite öl och tjollrade på....sen for vi till grannarna och hälsa på en stund, kul att träffa alla, men det kändes som så kort.... men det få vi ta igen sen =)

OCH stackars bajjsan som fick en trasig framtand i helgen, hoppas det bli fixat imorrn =)

Igår var det en lugn dag, på kvällen var det surströmming i Finnäs, men jag höll mig till korven :P
Efter det for jag hem och skulle se en film, men då fick jag ont i magen så jag gick isäng istället.

Idag har det varit soligt och varmt och härligt, jag å syrran ha sola, jag tror jag har bränt mig lite bak på axlarna... :S
Sen for jag till pappa en stund innan vi körde vidare till Fromheden där han bjöd på mat, jag åt ett helt skrov....mumma :D

Nu blir det att slappa resten av kvällen, kanske ska se Hannibal, men risken finns att man somnar.

Hoppas det är soligt och fint imorgon med så man kan njuta i solen =)

Matad

Håhå, tusan vad mätt jag är.... idag har det nog bara handlat om mat.... ja jag har jobbat idag också, så jag förstår inte hur jag har kunnat trycka i mig allting. Blääää.... men men det ha väl lagt sig till imorrn kan man hoppas, magen står rakt ut.. :P

Annars händer det inte så mycket just nu. Det är mycket jobb den här veckan, men det har gått hur bra som helst hittils och det känns skönt att jag ska få vara på ett och samma ställe i 5 veckor, det är nästan så att det är lite roligt.
Fast senast idag sa jag att jag va less, men det går ju upp och ner, sen vet man att semestern kommer snart så då blir man som mer lat på nåt vis.... :P

Nån som ska hitta på nånting roligt på fredag då?

Massage

Jag saknar en sån där härlig fotmassage. Eller bara en vanlig helkroppsmassage..... fy farao vad jag skulle vilja ha det nu.

Slaget om vad

Ojojoj, det är väl det minsta man kan säga. Har ont i fötterna efter igår också, och är lämmen i benen...haha :P

Jag är less på allt tjaffs som det är om allting, det är lite av en härva, jag önskar jag kunde radera ut allting och bara börja om från början, och int va nertyngd av allt bajs!
Men om allt är härvigt nu, så kanske man få allting bra sen? Men det är lite jobbigt att alltid ligga på gränsen till att man int kan ta nå mer. Meeen, det är bara att härda.

Å så gick det tydligen dåligt för Shakira idag också på viltspåret, det va ju typiskt, men bättre lycka nästa gång =)

Nu ska man efter att ha vare ledig, ta tjuren vid hornen och göra en 4 dagars vecka...låter ju inte alls jobbigt, men då man i vanliga fall jobbar bara 75% så händer det inte så ofta, men nu ska jag jobba 92% i vad blire nu, 5 veckor? Men det kommer att gå som smort =)

Sen äre ju Midsommarafton nästa vecka, så då få man börja ladda för det, inte för att jag vet än vad man ska göra, men nånting blir det säkert =)

Nu ska jag fortsätta med det jag har hållit på med hela dan, nämligen..... ingenting.

Den gröna lilla djävulen





Jag är trött och lite cp idag, som alltid dagen efter.

"Kommer ni snart, kommer ni snart, ta mig meeeeed"




Jaaaa =)

Idag fick jag mina nya piercingsmycken, jag beställde dom i onsdagskväll, ganska sent, och nu Fredag och dom har redan dimpt ner i brevinkastet, jag är imponerad, och dessutom var allting rätt och allting passar bra.
Piercingen som jag behöll från det andra stället var 8mm, mycket för stort, jag tuggade på den hela tiden. Men nu har jag satt dit en ny som bara är 5mm, det blev jättebra =)

Imorrn äre bilutställning som sagt, så då kom pappa och hämta upp mig vid 11, sen ska man väl gå omkring och titta. Måst väl lägga en röst på farsans bil då såklart :P
Sen ska vi nog grilla här hemma hos mig om allt går som det tänkt, och kanske slinker det ner en och en annan öl också :P

Nu ska jag slappa resten av kvällen.
Hare gött!!

Bakåt sen framåt framåt





                                                  V.S




Här går man på sparlåga

Haha, det är ändå lite ironiskt att det kostar pengar att få ut sina EGNA pengar på banken.
Och det är även lite konstigt att man inte kan gå på banken och plocka ut hur mycket man vill. Nej nej, det blir stopp där.Eller stopp och stopp, är det en högre summa måste man komma dit efter stägning eller hämta ut pengarna via typ nå posttjoller!! Haha vad ska man med banken till?

Har beställt nya piercingsmycken från barbarella.se, hoppas man blir nöjd med dom.
Jag beställde för inte så längesen från bodyjewelry.se, men allt jag beställt blev HELT FEL, och för att få skicka tillbaka till dom så skulle man maila, det gjorde jag, dom sa bara att dom skulle kolla upp min order och se vad som blivit fel och sen skulle dom höra av sig. Det har dom INTE gjort. Jag fick heller ingen returadress eller nånting, så det var bara att betala och se glad ut..... om vi säger såhär, jag beställer aldrig mer från dom!

Annars så har jag försökt luska ut om det ska vara nå rajtantajtan nånstans i helgen, men det verkar sparsamt, får vänta ett tag till och se om man får nån inbjudan nånstans!! Skulle va gott och grilla lite och ta en öl, och sen kanske fara vidare nånstans =)

Har fortfarande inte fått till det i vardagsrummet som jag vill.....jag tror jag behöver lite hjälp....hjärnan har kört fast :P

"Today im just fine"

NATO

Undra vad som händer idag då? =)
Jag är ju som sagt värsta ledig nu, ska iofs jobba imorrn, men det räknas knappt..:P
Men det är lite tråkigt att vara ledig när alla andra jobbar....om det då kunde vara soligt så man kan va ute och sola, men det är fortfarande kallt och blåsigt och trist.

humm humm, man hör flygplanen från NATO-övningen ibland, men jag har inte lyckats få syn på nåt än, men det är ju några dagar kvar så =)

Näe undra om man ska ringa en vän och fråga om en mjukglass skulle sitta fint?

Tjingeling




Popcorn

Jag har blivit utsatt för världens tråkigaste dag. Jag vill inte vara negativ, inte alls, men mitt liv är så jävla tråkigt just nu.
Det är ju nu det ska vara som ljusast och bäst och allt roligt ska hända mig. Allt är bara tvärtom. Dom säger ju att det blir vad man gör det till, och det kan jag nog hålla med om, men bara delvis. Jag tror att vissa föds till det braiga, och andra till det dåliga.
Men jag kämpar på ett tag till.

Godnatt

I see myself knocki'n on heavens door

Om du är lycklig spelar det ingen roll om det regnar, är du olycklig gör det dig detsamma om solen skiner.

Brist på dans 2

Efter en mycket seg förmiddag igår så gick jag och Bea till Hembygdsområdet, skulle bara kolla om det va nå folk där, det var en del ändå =)
Sen ragga jag hem till farsan, hade rent tänkt tigga mig nå mat. Det fick jag också =)
Han tyckte att jag kunde ju skjutsa runt han i Pontiacen ikväll, och ja det kunde jag ju (nånting som jag ångrar litegrann).
Vid halv 9 plocka vi upp morsan och Åke, sen körde vi till Bredsele, det var premiärdans där. Ganska mycket folk, drygt 200 hörde jag nån som sa.
Vi satt i bilen i början, sen gick man runt en sväng inne på puben, lurades och sa att man skull in på toa, så man kunde tväglutta på dom som dansa. Tusan så sugen jag blev, men jag dansar aldrig nykter, någonsin....jag blir stel som en pinne då, så jag avböjde mig dom gånger man blev uppbjuden... kanske bättre lycka nästa helg nånstans? :P

Vid 12 ville jag fara hem, jag försökte vara pigg och glad, men det lyckades nog inte så bra.... så himla dryga (och pinsamma) dom flesta blir i fyllan.....haha jag är mycket hellre en av dom, än stackaren (som var jag den här gången) som måste skjutsa omkring på dom där :P
Vi kom oss hem vi kvart över 3, då vare direkt isäng.

Imorse så ringde syrran å fråga om jag skulle med på småstjärnorna i minigloben i Risliden. Japp, det var bara om att äta frukost och skynda iväg.
Dom var riktigt duktiga dom här som uppträdde, ganska underhållande....synd bara att man fick ont i arslet av att sitta så länge :P

Har inga bilder från helgens bravader, glömde kameran hemma.... det får bli nästa gång =)



"Han kom om våren, som en vårvind. Min kärlek fick han och allt han tog.
Men så kom hösten och all den kärlek han svor var evig, bara dog.

Sånt är livet, sånt är livet.
Så mycket falskhet bor det här.
Den man förlorar vinner en annan. Så håll i vännen som du har kär.

Han fick en annan. Jag har sett dom. Han verkar lycklig och hon är ung.
Det jag har lärt mig, är just detta: När hjärtat svider sjung, blott, sjung!"

 


Anita Lindblom har så rätt!!

Brist på dans

Igår hade jag laddat upp för en hemmakväll, och hade slagit igång en film.
Då blev man bjuden till grannen på fest, så jag for dit.
Sen blev det bestämt att vi skulle till schtaaan, så då for jag hem och bytte kläder, jag tänkte att om vi ska till stan å dansa så ska jag va lite uppklädd, sagt och gjort....sen skumpa vi iväg till stan då...dålig väg måste jag säga... :P

Vi skulle ju gå på Balzac först, men om vi hade kollat lite i förväg så skulle vi ha upptäckt att det var 30+ där ikväll.
Jaha så då blev det Old Williams, vi fick Mattsson och hans kompis att komma dit, så där satt vi och prata tills dom stängde, sen körde vi hem igen :)

Idag blir det nog inte så äventyrligt. Ska vila en stund till sen ska man kanske ragga iväg åt Mencha få se.


Degig helg?

Japp!! Idag blev det bullbak, exaktementum 84 bullar. Yay!
Hann med en tvätt under tiden också, jag är inte lite bra.

Morsan kom hit och hälsa på en sväng i afton, och det gjorde även Ebba och Nina =)

Sen så är det ju fredagkväll (och säkert fest i folkets park), men ikväll verkar det bli en lugn hemmakväll.
Helgerna baköver har ändå varit ganska fartfyllda, så det är kanske dags för en degarhelg. Men det känns int så roligt. Men men, man måste väl ha tråkigt ibland för att veta när man har roligt =)

För övrigt så läser jag en himla rolig bok, kärlek@första.träffen av Jane Moore.
Den handlar om en tjej som får en kontakt annons insatt på internet i födelsedagspresent, hon är inte så nöjd över det, men hon börjar dejta med olika män iallafall.( Haha och vilka "män" det är, haha). Hon har en syster som enlig henne lever i det perfekta förhållandet och det är tanken på dom som hon kämpar vidare med kärleken i hopp om att få uppleva samma sak själv.

Boken stämmer som in lite på mig själv känns det som, fast jag kanske inte är lika desperat att hitta nån som hon i boken (......jag är ännu värre....).

Ja det var det, funderar på att gå ut en sväng och kolla lite, eller så återvänder jag till mitt vinglas och softar vidare i min sköna soffa.

Tjingeling


Krakel Spektakel

Nu mina kära vänner, känns det som om jag har fått semester....haha, jag är ledig Fre, Lör, Sön, har ett möte på 2.5 tim på Måndag, ledig tis, 6-15 på Onsdag sen ledig Tors, Fre, Lör, Sön =)

I afton kom farsan hit, min bil hade slut stret så vi bytte batteri, men det är egentligen fel på dom där "plupparna" som man sätt fast på batteriet, dom glappa typ. Men men hoppas det funkar ett tag nu tills man ha fått tag på nya såna.
Sen så fick jag hjälp att sätta upp mina tavlor i vardagsrummet, och sen bar vi ner dörrarna som sitter in mot vardagsrummet, dom är ju bara i vägen, det blev mycket öppnare när vi tog bort dom =)

Sen blev det en hamburgare på Frasses, å he va då visst bara kändfolke som skull äta hamburger idag.

Då jag kom hem så tog jag itu med pappershögen som bildas eftersom, typ med räkningar, lönespec, tjollerpapper, så in med allt sånt i en pärm.

Imorrn fundera jag på att baka nå bullar, har köpt alla ingredienser, men jag vet hur det var sist, då han jästen torka ihop, äggen han ruttna och smöret härskna, det kan ta ett tag för mig att få tummen ur.
Men regnar det så finns det ingen återvändo, då ska det göras... :P


En pluttiglutti från tv-rummet


P.S Min strupe snörps åt varje gång jag har druckit nåt idag, väldigt obehagligt, vad beror det på? D.S

090602

På jobbet:
-Jag har haft problem med tänderna länge nu...ja jag har varit till tandläkarn 7 ggr men det har inte blivit bättre.
-Har du varit dit 7 gånger, och det har inte blivit bättre? Då är det inte bra.
-Näe, men det kan bero på att han egentligen inte är tandläkare utan Optiker.

HAHA!!

Måste försöka få lite energi över till att försöka få det lite mer hemtrevligt här hemma, har ju gått ett tag nu, men det är mycket kvar att göra.
Men jag vet då vars 3 av mina tavlor ska sitta, och jag vet att jag får en röd flufflig matta till tv-rummet snart, sen skulle det bli mycket bättre om jag kunde köpa ett nytt köksbord med 6 stolar till (IKEA), och då nån sorts kökslampa kommer upp.
Sen finns det massa mer saker att göra....typ att fålla ner gardinerna, kul jobb!!
Jaja det är inte mycket annat än att ta en dag i taget, så får det bli klart när det blir. =)

Audi-80



Ebba: Jag gömma mej
Jag: Okej jag räknar....1,2,3,5,9,10,13...nu kommer jag...

Jag går och låtsas leta henne, typ inne i tvättstugan.
Jag:Vars är du Ebba.
Ebba helt överlycklig från rummet bredvid: Hääääääär.

Haha, klockren :P

Iafton har jag varit och hämtat min nya sportbil... haha, det blev visst en Audi, ett par år äldre än Jettan, den tog mig då iallafall hem till Norsjö, sen få vi väl se om han kan vinna mitt förtroende, he rassel å he gå då man kör så vi få la se :P
Hann om en sväng i Finnäs, och Jonas bytte stereo åt mig, thanks... =)

Nu har dom varnat om dåligt väder här framöver, why why why?

Å föressten en annan rolig sak, jag få börja på en rad den 10 Juni redan, så det blir perfa (det är bara över semestern), har bara 2 helger som jag ska göra....och dom är i juli, så det är som en bra tid ända fram till dess =)

RSS 2.0