Långsamt farväl

Jag väntar med stor spänning på vad livet har att erbjuda mig, jag ser fram emot allt roligt jag kommer att uppleva.
Livet är här och nu, gör det underbart för mig. Hjälp mig att göra det underbart för mig.

Imorgon gäller det att jobba, fokus fokus.
Samma sak på tisdag.
Onsdag: Skellefteå.
Torsdag: Umeå?
Fredag: Jobb. Älghippa=Mat och starka drycker.
Lördag: Bakis? Mencha-Puben=Starka drycker! och dans?
Söndag:Bakis! och åter bakis? Ljusparty hos Nina på kvällen.
Fullt upp med andra ord, precis som jag vill ha det.


"Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen

så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl"

29:e November

Jag säger bara: Om jag fick chansen skulle jag göra det igen, å igen å igen å igen.

Nomansland

 Har jag sagt att jag håller på att få en visdomstand? Jo det är faktiskt sant, jag kan känna att en spets har kommit fram, å jag har lite svårt att inte vara där med tungan å peta. :P

Idag har jag klippt mig i Kusfors, jag har (hade) inte haft så långt hår på lääänge, men nu är det kort och jag ser ut lite som en råtta, inget hår nästan, men om en å en halv vecka så kommer det att se så mycke bättre ut :P
Sen efter klippningen for jag till Nina å Ebsilon, hon är det goaste i hela denna värld =)

Har jobbat kväll ikväll, det gick ju som en dans =) jag blir så glad när jag få vara på övervåningen, jag känner mig hemma där, å det är så lätt att jobba med dom flesta där också =) Inte för att det är nåt fel att vara nere, inte för det, men det är väl för att man en gång började uppe som man helst vill vara där =)
Jag ska jobba kväll imorgon också, hoppas det gå lika bra som ikväll, men det ska jag väl tro.

För övrigt: Jag befinner mig i ingenmansland, bokstavligt talat.
Annars då: Jag vill hellre vara i någonmansland.











Att älska som en porrstjärna

En skön dag på jobbet 8-12, men det va däremot inte så kul å va på möte, nog går det väl bra att va på dom, men att sitta på en stol rakt upp å ner å vara uttråkad av en massa tråkigt prat är inte direkt min grej. Men men =)

Jag läste nånstans på internet om en tjej som var rädd för jordens undergång, man har ju hört många gånger att den ska gå under "nästa år" osv, men det har ju aldrig hänt. Men sen läste jag svaret på hennes funderingar, det va nån expert som pratade om att solen hade många år kvar att leva innan den slocknade, ojoj tänkte jag, slockna.... just ja solen är ju en stjärna och den lever inte för alltid, den kommer faktiskt att slockna (om några miljoner år, men ändå), det kändes lite konstigt. Vad händer då? (allt blir kallt och mörkt såklart?!?!).  Usch jag hata när jag ska börja tänka på sånt där, lite onödigt också eftersom jag förmodligen inte kommer att vara här den dagen.

Ikväll har jag gjort julen klart, har satt upp gardinerna i rummet och satt upp mina fina julstjärnor. För tidigt? -vem bryr sig?
Det blev ganska mysigt =)

<---- Lite suddig men.


Mitt nintendo har inte kommit än, (har bara gått 2 dagar sen jag betalade :P ) hoppas inte den där killen har lurat mig på mina pengar, men han lät ju så bra i telefon. Innan helgen hoppas jag då att jag har det iallafall. Annars måst jag ringa polisen :P

Nu ska jag ta och se lite sex and the city, boxen börjar lida mot sitt slut, lite tråkigt faktiskt (har ju bara sett alla avsnitt minst 1 gång förut), men då får jag börja läsa min nya bok istället: Att älska som en porrstjärna av Jenna Jameson.

Godnatt mögelfnatt

Grattis

Har gjort kusar hos farmor idag me syrran, å äte varma mackor. Det va ganska trevligt. =)

Då jag kom hem så for jag till Bea å vi spela Mario Kart på Wii, det va roligt, bröööömm bröömm =)

Sen blev det att fara till Nina å Jonas för Jonas fyll år idag, Grattis=). Fika ganska mycke, typ tårta å grejer, så nu har jag lite ont i magen å sådär, men det va det värt :P

Fick posten sent idag, typ kl 4...men det är ju lite dåligt väder, kanske därför. Jag fick iallafall ett bokpaket. Det kan va bra å hitta om man ha tråkigt nån dag. Jag tror jag ska lägga mig å läsa redan nu faktiskt, ska ju ändå upp imorrn å jobba.

"Tell everybody im on my way"

Helgen

Ja i helgen har Nina å Jonas varit på minisemester uppöver lanne, hoppas dom har haft roligt =)
Många andra har säkert varit på fest å haft trevligt, å några andra kanske bara ha haft en lugn helg, med familj eller så.
Själv så har man jobbat, det har gått bra, men man är lite trött kanske :), det har ju int vare sådär superväder, inte då ikväll iallafall, he blåste int lite, så tack Angela för skjutsen hem =)

Imorrn är jag ledig, då ska jag ha sovmorgon(ovanligt?), om jag nu kan, för nånting har hänt med min sömn, å det är inget bra vill jag lova. Sen ska jag kanske byta gardiner å pjoska på lite. Få se om syrran å Ebba kom om här efter dom ha varit hos farmor å baka kusar. =)

Annars då: ?????

"You promised me your love would last forever"

TOKIG

JAG BLIR GALEN, jag gick isäng just efter 10 igår, sen tog det MINST 1 ½ timme innan jag kunde somna, SEN så vakna jag kanske 5 ggr i TIMMEN, å SNURRAR, runt runt runt. Så nu sitter jag här, ska snart på jobbet, känner mig sådär lagom utvilad, och IRRITERAD.... det är såhär flera gånger i veckan, och det är tamefan ohållbart. Vad gör man?



Phew, ännu en dag över, det gick bra å jobba ändå. Nu äre bara 2 jobbiga dagar kvar.

Har alldeles nyss köpt mig ett nintendo wii, äntligen. Det är sprillans nytt med Championchip paintball (?), och Guitarhero Legends of rock, för endast 2000 spänn.... bra jobbat Börje!! Nu äre bara tv:n som återstår, men jag ligger redan back i ekonomin och inga julklappar är inhandlade så det måste nog vänta X antal månader.

Har även städat i hallen idag, hängt bort en massa jaktkläder å en hel del skor som bara stod å skräpa, så nu finns det mer plats, ifall nån skulle vilja komma å hälsa på =), tog även fram 2 tomtar med lampor i som lyser så fint =)

Nu ska jag som vanligt invänta att Idol ska börja, orkar som int ta för mig att göra så mycket då man ska jobba helg, då äre lika bra å va hemma å ta hand om sig själv, det kommer man nog inte att göra helgerna som kommer här framöver sen :P

Tjing tjing mögelfling

De va de å de va de

Steg upp idag å for till Bjursele å baka mjukkaka med farmora, det gick ju typ hur bra som helst. Det är roligast å grädda.
Gott blev det också =)

Tjasa mig hem, eller på Steinwalls å köpte 2 julstjärnor med fot (i valnöt), skitfina. Jag vill ju sätta upp dom nu, men jag måst nog vänta nån dag till, eller tills imorrn iallafall... :P

Pappa ha vare här å äte crepes i afton, å surra en stund.

Imorgon blire först sovmorgon, sen ska jag följa syrran till stan en snabbis, hon ska till veterinärn med Shakira.




"Du kan inte hindra sorgens fåglar från att flyga över ditt huvud, men du kan hindra dem från att bygga bo i ditt hår"

Bla bla bla

Ja men orkar man vänta tills solen börjar lysa igen, it can be years away from now.

Nu har vi skjute fullt, tyyyypiskt, jaja men nästa år kanske man få skjuta nå? Måste kanske bli lite bättre på att delta också, men det har varit en jobbig höst, å då orkar jag inte göra nånting.

Jag va int lite bakis igår, jag tog mig inte upp ur soffan på hela dagen, har det gått för långt då nån måste komma å laga middag åt en? Liiite kanske... :P
Men festen var rolig, sång, å dans å wii... å vin å sprit såklart... :P

Jag är så dålig på att skriva bra och roliga inlägg här, men det få vara så sålänge.

www.onemorelevel.com

Har han tagit mina rosor?

Steg upp kl 08.00, trött som aldrig förr.
Gjorde mig klar och jag å morsan mötte upp Nina å Ebba på Bäverhult, sen for vi till stan. Jag skulle leta julklappar. Köpte inte en enda.

Vi kom hem just efter 2, då hämta Pappa å Frida upp oss och vi körde till Arvidsjaur, gick på dollars, jag köpte julsaker, typ gardiner å en tomte. Hittade faktiskt en julklapp =)
Sen åt vi pizza på Tre Kronor.

Imorgon hade jag tänkt försöka mig på en jaktdag, hoppas det händer nånting.

Hur vet man om det är ett misstag? Hur kan man vara säker på att efter regn kommer solsken?

Sisters in Jeans

Kära vänner,
Ni är egentligen inte ensamma, men jag vet att det är så ni känner, men innan ni ger upp nånting, vill jag att ni ska tänka efter, å känna efter.
Jag är ensam, jag har ingen som säger godnatt till mig varje natt, ingen som kryper efter en isängen och vill hålla om en, ingen som pussar på mig, ingen som ger mig en kram när jag kommer hem.

Nu menar jag ingenting med det jag just skrev bara så ni vet.

Vi ska kämpa, och livet ska snart vända för oss allihopa.

Övrigt: har just beställt 2 julklappar, eller har jag det? jag vet inte, men det kan ju bli iallafall....eller nödfall.

Mer då?: Det är väldigt halt ute på vägarna, kör försiktigt. 

Bäst just nu: Takida-Halo

Framtid:.......................................

Hawaii

Jag skulle ju också kunna skriva här att jag ska åka till Hawaii imorgon på långsemester och dricka goda drinkar.
Men det gör jag inte och jag nämner heller ingenting om gårdagen.

Den 5:e dec är det julbord på Medan med jaktlaget, hoppas på god mat och bra underhållning.

För övrigt: Jag vill vara själv nu, until I find my self again.

Hur kan det komma sig att jag är singel egentligen, jag är ju ganska snygg och snäll å totally

fabulous. (säger jag just som jag sagt att jag vill vara solo).


Good things comes around

Idag har jag jobbat min 8:e dag på raken.... va nog int så trevlig på jobbet idag, men what the hell.

Efter jobbet kom mamsen å färga mitt hår, tack för det =) Sen erbjöd jag henne 20 kr om hon skulle diska, men hon gjorde det gratis, tack för det med :P

Sen kom Nina å Ebsilon, vi satt å prata å tjollra å sen kom Nina på att vi skull göra blåbärspaj, och så blev det, så den blev just klar då Jonas kom, så då åt vi det, mumma.. =)

Jag har fixat fötterna ikväll, det va ju behövligt, och snart ska jag nog beställa nåt fint från HM katalogen.

Annars då?: Alltså jag vet faktiskt inte!!

Im so sorry.

Jag börjar bli rädd, för mig själv.
 
Jag inbillar mig att allt är bra, jag mår bra å funkar bra.... jag kan till och med lura mig själv, men då, då plötsligt slår det till, så jävla hårt att jag slutar att funka på flera dagar, då är jag inte glad och då är ingeting bra.
Och jag är så less, så less.....jag är inte mig själv, jag brukar vara glad nästan jämt, och nu kämpar jag mig igenom dagarna på jobbet och sen så fort jag kommer hem och har stängt dörren så bryter jag ihop, jag har mörka ringar under ögonen för jag sover dåligt, och allt, inte bara jag, liknar för tusan ingenting. Jag är deprimerad, big time, helt enkelt.

Jag börjar bli rädd, rädd för att det här aldrig ska ta slut. Det har hållit på så länge nu.


okej okej, nu är det sluttjatat om det för idag.  Igår ringde jag på ett nintendo wii, killen jag pratade med skulle kolla upp vad det skulle kosta å skicka det å sen ringa tillbaka, well han ringde inte igår, men kanske idag, jag hoppas hoppas att jag få köpa det.... =)

Så varför bloggar jag kl 6 på morgonen? Jo därför att jag steg upp halv 6 å va ut med Shakira, å så har jag redan hunnit fixa håret och makeupen (=Mascara), och ätit, så därför.

Det här är min 6:e jobbardag på raken, det börjar bli tungt, och jag har 2 dagar kvar efter idag dessutom. Det är tacken man får av kommunen för att man ställer upp och byter jobbarhelg, man blir utsliten. Men jag klagar absolut inte, det finns så många andra som inte får jobba alls....!!

Pärlan.

Sail away with me

Gud kan bara inte finnas, han står då inte på min familjs sida iallafall.


RSS 2.0