Tjock socka

Vill lära mig sticka....avigt och räta går ju bra, men sen när man ska göra nånting mer avancerat typ en hälstege så måste jag få hjälp, ska be farmora hjälpa mig till veckan....jag SKA lära mig. =)

 

Mitten av Oktober

Sådärja, helgen är slut ännu en gång.
 
Fredagkväll innebar yoga, det är så himla roligt, men skitsvårt. Man är ju inte särskilt vig :P
Sen fick vi middag hos svärfars.
 
Lördagen klev jag upp tidigt och drog iväg på älgjakt, det är kul att jaga, men allvarligt talat så var det här en av
dom tråkigaste dagarna på länge i skogen...det hände ingenting :P
På kvällen for jag till syrran i Finnäs, jag och Ebba la pärlplatta i flera timmar eller ja 2 timmar va det då säkert =)
Sen hem å hopp isäng för en ny jaktdag.
Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt, för på söndagsmorgon mådde jag så himla konstigt, jag kunde inte höja blicken och titta raktfram, då snurrade allt och jag vart helt svettig. Så det blev en dag i soffan istället, men det var ganska skönt att bara inte göra nånting, jag såg tillåme en och en halv film?!?! Helt otroligt :P

Nu är det måndag, och jag mår bra,så nu ska vi tagga igång den här eftermiddagsveckan.
Nog för att den är låååång, och man är så jävla trött å slut å gnällig då veckan lider mot sitt slut, men jag jobbar nästan hellre eftermiddag, man slipper stiga upp före fan, och sen är det lite lugnare i gruvan, inte så himla mycket folk ute så det är enklare om man ska köra i rampen :P

Annars händer det inte så mycket nytt, letar en bil som en galning, och det har vi gjort i ett par månader nu. Jag trodde det skulle vara enkelt men det kommer fram mer och mer vilka krav man har och då minskar utbudet rejält.
I början sa vi att utseendet inte var så viktigt, men nu kan vi inte köpa en grön bil tex utan den få gärna vara typ grå, svart eller ljusblåmetallic...haha...å så ska det va en diesel som inte får ta mer än 0.6 l/m, den ska helst inte ha gått över 30.000 mil, den får inte ha skinnsäten, den får inte kosta över 30.000, osv osv osv.....haha suck.
Men vi kämpar vidare på det. Fick bytt till vinterdäck på Opeln i helgen, och herregud, ni skulle ha sett hur sommarsäcken såg ut, det var ingenting kvar, det var nött GENOM corden, och så var det ett stort hål i också, fatta att jag har haft tur som inte ha blivit ståeende någerst efter vägen mitt i nån natt....phew :P

 
Såhär kan det se ut när man kommer till Finnäs 28.... =)
 
 
 
 

Min kopp te

Ja, redan fredag....puuh!

Som vanligt är det fullt upp denna veckan också....ledigveckan!
Det är ingen som förstår när man säger att man bara vill vara hemma och ta det lungt, eller att man inte orkar.
"Du har ju varit ledig i flera dagar, vad är det du inte orkar?"
Gaaahhh....
 
Sen när helgen kommer så har man höga förväntningar på att det ska bli en fin helg, att man ska hinna med kärleken å allt...å så blir inget som man hade tänkt, så då blir jag på dåligt humör, grinig och ibland ledsen.
Hmm, men nästa ledigvecka ska jag verkligen göra mitt bästa för att inte göra nånting, verkligen försöka vila.....inte planera och såvidare...!

Ojoj vilka problem man har ;)

Nu ska jag ta en öl och titta på idol. Trevlig helg! =)


Min kopp te. Ny(a) mugg(ar) från Ikea =)
 

RSS 2.0