Slut!

Nu är det slut!

Vanlig ledig dag!

Idag steg jag upp tidigt (=09.30), slet ut alla sängkläder, satte dit nya, tvättade, dammtorkade, rev upp alla morötter jag hade i kylen och frös ner (annars går dom ut själv om några veckor), sen så for jag på lampaffärn och bytte min kolsyrepatron och köpte 2 glödlampor (dom brinner juh hela tiden?!?). Jag hann även med att handla på ica och posta ett brev. Då jag kom hem så va klockan bara 12, bra jobbat!

Ja ha även skaffat ett förråd här nere i källaren (det tog bara ett år), så snart ska jag skaffa dit mina utemöbler å lite skrot =)

Å sen blev det en promenad, det blåste int lite, men eftersom vi har en tävling på jobbet där man måste gå minst en timme per dag 5 dagar i veckan i 6 veckor så äre bara att pallra sig ut oavsett väder. Vi är inne på 3:e veckan nu, och än så länge går det bra =) Skulle bara ha kommit igång med gympan och simningen också, men det få bli till veckan då =)

Vill ha:
1: 50 tums platt tv
2: Nintendo wii
3: Nya golv i hela lägenheten
4: Renoverad toalett


Bloggit

Jaha så ska man försöka bli en  blogghaj, hehe, jag vill ju ha en snygg blogg, men jag har int kommit på riktigt hur man ska göra.... det kanske  händer nångång... :P


                                              En sån här skulle inte sitta fel

RSS 2.0