12 taggar´n

Ibland blir allting bara för mycket. Idag var en sån dag, eller aftonen var en sån dag.
Det har hänt så mycket på sista tiden, och jag har inte haft tid att landa i det, hinna känna efter, hinna känna glädje, eller nåt annat för den delen. Det har bara rusat på. i 190.
Nu tog det stopp.
Idag har bilen krånglat, mobilen har nåt fel så den laddar ur direkt, jag har tappat bort börsen.... 3 små fjuttiga saker som fick bägaren att rinna över.
Jag var aptrött också kan jag tillägga, har stigit upp 03.40 i 5 dagar, koncentrerat mig stenhårt 9 timmar/dag på praktiken, det resulterade i storgråt i en timme.
Jag hittade börsen iallafall så livet blev något bättre. Jag hade ju planerat en pubrunda ikväll men nu är jag så svullen runt öga så nu blire inge av de, och ja, jag är fortfarande trött också =)
Vi få se hur det bli imorrn.
 
Annars då?
Jo, det går ganska bra på praktiken i Kriberg, ofta är dagen 50/50 att det går bra/dåligt. Jag gör missar hela tiden, kör fel, får paniken då man kör nån storjädra maskin i rampen och man möter en lastbil. Men jag ska fan klara det.
Men nästan varje dag känner jag mig nöjd med mig själv, jag gör små framsteg hela tiden och lär mig nåt nytt hela tiden. Hoppas bara att man kommer ihåg det också.
Jag har lite höga krav på mig själv känns det som, jag vill att dom jag jobbar med ska va nöjd, men det blir dom ju sällan, för jämfört med dom är man ju ingenting, men om några månader hoppas jag att det är bättre....bara dom int ge upp hoppet om mig :P


Just det ja, jag fick ju skjuta en 12 taggar förra söndagen, ett perfekt skott blev det, han föll rätt ner, det va så jädra kul.... :D jag ska se om jag kan fixa nån bild....men som vanligt är jag inte så snabb med det :P
Men nu hitta jag just att man kan infoga direkt från instagram till bloggen...sååå, här är min älg :D

 
 

Livet

Livet är så grymt och så orättvist!
Lördagen som kommer, kommer nog att vara en av dom jobbigaste hittils.
Det är begravning, en  jobbarkompis fick ge upp sin kamp mot cancerrn.
Det går liksom inte att greppa.
Anna, du fattas oss.
 
 
"Angels come and they love, then they
leave for the heaven above
Until my time has come to leave,
In my heart is where you'll be "
 
 

20120910

Haha jag skriver överallt hur nervös jag är för idag, eller för den här veckan.....fan vad hjälper det?
Ingenting, det spelar liksom ingen roll (nästan) hur mycket andra säger att det kommer att gå bra, man är ju liks lika nervös iallafall :P
Men det är ju bara att göra det. Det blir bättre sen.
 
Ja det är min praktik jag pratar om. Huvva, önskar att det redan hade gått ett par månader in på den så man var lite inne i det, hade lärt känna dom man ska jobba med, å börjat fatta nåt, å kanske börjat hitta en smula där under jorden. Men men, det kommer väl.
 
Pratade med en klasskompis som gör praktiken i Renström, att hon inte riktigt hade känns sig välkommen, det är ju det som är hela grejen att man blir mottagen med öppna armar. Men det finns ju alltid surk*kar överallt.
 
Ha en bra dag!


Nytt liv

Okej, vars är vi?

Det har varit rent ut sagt fullt upp dom senaste 2 veckorna.
Skolan har kickat igång, och jag har haft 2 jätteroliga och intressanta introduktionsveckor.
Har träffat nya människor. Har bland annat fått en inneboende här på teoriveckorna, en tjej i klassen. Jag erbjöd henne redan innan vi kände varann att hon kunde bo här så hon skulle slippa pendla, och det var ju en välda tur att vi kommer så bra överens =).  Är verkligen glad över att jag tog det här steget.
Nu är det praktikten som tar vid på måndag, och det är jag jävligt nervös för, men allting brukar ju ordna sig.
Men ja kom å känn mä som en lillahäraong me pickande hjärta på måndagmorron.
 
 
Ja, sen har jag fått omtapetserat i hallen och köket, så då har jag fixat och trixat med det. Det är kvar en del finlir, och jag blir sååå nöjd. Sen är det rummet kvar, men det skulle visst inte bli just nu. Men snart hoppas jag.
 
Sen imorrn börjar älgjakten för min del, ska bli kul, men samtidigt skulle jag vilja vara lite "ledig". Vill umgås med människor som jag saknar under veckorna...typ du Ida =)
 
Men men, allt har sin tid.
Det vart visst dåligt med bilder som vanligt, men dom kanske kommer en vacker dag =)

Nu ska jag sussa.

RSS 2.0