Nånting är galet

http://norran.se/nyheter/norrochvasterbotten/article352025.ece 

Alltså vars tusan är världen påväg? Nedläggningar hit och dit och överallt, allting ska bli effektivare men med mindre personal överallt. Vem lurar dom? Vilken vård blir BÄTTRE med mindre personal?
Man kan ju hoppas att man slipper bli sjuk i närmaste framtiden, för jag vill då inte möta en stressad sjukhuspersonal, vem vet vad som händer då. Dom kanske missar nånting, ger fel medicin, eller dom kanske inte ens ha tid eller plats att ta emot en om man skulle bli sjuk.

Näe då ska man väl vårdas hemma på nåt vis. Det är helt otryggt i dessa tider skulle jag vilja säga. Och jag undrar inte om vi är påväg bakåt i tiden.
Jag tycker att vi kan skära ner på lönerna på dom som sitter och tar en massa korkade beslut, och berövar oss hoppet om en trygg framtid.

Dessa pengar pengar pengar!!

Gynning

Idag är jag på bättre humör än igår, tur det säger jag bara =)

Har klippt mig idag, det blev ganska bra, känns lite ovant att det är så kort igen, men det ta bara nån dag så är man inne i det också, skönt skönt =)

Fick ett paket från Ellos idag som innehöll:
*Gråa löpare
*Svarta tabletter
*Sängkläder
*Ett par bad boxers.

Jag vet inte riktigt om det blir som jag hade tänkt det med löparna och tabletterna på bordet, men det får duga. Så jag ska ta tag i lite strykning sen nån dag.


Suuuur

Jag är sur.
Fick lön idag, men fast jag ha ringt och sagt till att dom ska ändra lönen i datan, så är det inte gjort, så jag har fått några procent för lite i lön, det är ju inte mycket iofs, men några kronor extra skulle ju inte skada.
Så då ringer jag på kommun, och dom där skyller bara ifrån sig.... och säger att jag ska prata med nån annan, hur jävla svårt ska det va? Ska jag måsta fara och ändra det själv kanske?
Jag undrar varför dom som jobbar där får lön egentligen, för alltid då man behöv hjälp så få man det inte!!!!!

Sen så hade jag ju köpt en ny toasits idag, värsta snitsig....tro ni fanskapet passa?? Näeee...
He vila tamefan en förbannelse över mig och allt jag tar mig för.

Penis!

Toabekymmer

Imorrn blire stan en sväng, synd bara att man är pank.... men jag ska nog iallafall köpa en ny toasits, en svart, eller grå.....den jag har nu ska vara vit, men är äckligt nog gul, och det är inte jag som har gulat ner den...den är bara gammal och välanvänd helt enkelt. Uäkk!!

Jag är fortfarande lite tänd på Oskar i Ensam mamma söker.... ganska löjligt, men han är snyyyygg!

Ja ikväll vart det inte mycket action, så jag tror snart jag kasta in handduken och drar täcke över skalln.

Over and godnight

Kött

Igår var det en trevlig kväll med öl och surr, först hos Pecka och Erika och sen hos Anton och Madde =)

Idag har dock varit en lite seg dag, har inte gjort sådär jättemycket, där mitt på dan körde jag till morsan och Åke och hälsa på. Sen vid halv 3 tänkte jag fara hem och äta, men då blev man medbjuden till Gula villan i Glommers och bjuden på mat där....sweeeeet, jag åt en Black and white, det var kanske hur gott som helst, och jag är mättarn nu :P
Jag måste bara säga en sak, men med risk för att göra någon upprörd, men jag bara älskar kött kött kött....!
Och jag börjar nog tycka att oxfilé är mycket godare än fläskfilé. =)

Nu ska jag tända ett ljus och slå på tv:n en stund.

Tjingtjong

091023

Idag skulle jag å syrran och Ebba fara å äta på BP´s Foodcorner, dom serverade pizza, men när vi kom dit va maten slut, den hade tagit slut redan halv 12.... haha lite dålig planering kanske? :P
Bättre lycka nästa gång.

Vi for och hälsade på mormor istället en sväng. Efter det köpte vi hämtpizza och åt hemma hos mig.

Sen kom Carro och hälsade på en stund, trevligt trevligt =)

Lite senare dök Bajjan upp och vi for på Berglunds och kollade på maskeradkläder, lånade hem 2 st som jag ska prova och se om dom duger =)

Nu i afton ha ja lega och fryse som en gris på soffan, jag tänkte att en het dusch skulle göra susen, så tjopp in....men hur länge jag än spolade så kom det inget varmvatten, det va då själva fan, så nu frys jag typ ännu mer. Tack televerket!!

Om en stund bär det av till Finnäs för fredagsmyyyyys....chippe dippe och idol =)

Och det blev ingen älgjakt imorrn!!för min del då!

Over and out

Ljusparty =)

Idag har jag vare större delen i Finnäs och tjollrat på =)
Jag och Ebba ha baka en kaka, och dansa och busa och bråka.... :P

Sen nu ikväll var det dags för Ljusparty (också i Finnäs), det va verkligen trevligt, och dyrt :P
Dom ha så mycke man vill ha, men det kosta skjortan.
Men jag köpte iallafall lite teljus i dofterna Vita snöbär (?hette det så?), och mango/persika (tror jag, haha), sen blev det även en duschtvål och en hudlotion, också mango/persika.
Jag är väldigt svag för sånna där saker =)

Men som sagt det va riktigt trevligt, och det va gott fika :D

Sen vann jag också "första pris" i en utlottning, det va ett ljus i en glasbägare typ, med kiwi och jordgubbsdoft (?) =)
Tur i Partylite lottningar och otur i kärlek..eller nåt :P


Inloggnings tjaffs

Känner mig en aning irri... jag beställde ju en ny sån där inloggnings grej till internetbanken, och det skulle ta en vecka ungefär innan det skulle komma.
Jag har fått själva inloggningsdosan, sen fick jag springa på ica och hämta ett inloggningskort, sen när jag öppna det brevet så stod det att man behövde en PIN kod, och den skulle komma i ett separat brev....NÄRDÅ???
Jag kan inte ens gå och handla för jag vet inte hur lite pengar jag har på kortet, så det skulle ju vara vänligt att det kom absolut senast imorrn.
Å varför inte skicka allt i ett brev? Näe man ska springa runt halva jordklotet för att samla ihop alla delar.
Det har med säkerheten att göra, jag vet....men ändå irriterande.

Har varit i Finnäs idag sen jag slutade kl 12, ha busa me lillan och sett på då Nina ha måla taket..det bli skitabra =)

Ja, och nu har man fått veta att det är marknad i Norsjö den 7/11, hoppas bara att det är hotellet då också, för lite sugen är man allt. Fast jag jobbar den helgen, men om jag är duktig så kanske jag kan trolla bort det på nåt vis? :P

Älgjakt nu på lördag förmodar jag, men jag vet inte om jag är riktigt sugen, ryggen får ta mycket stryk, och jag som aldrig brukar ha ont i den annars, jag gnäller säkert för det finns ju dom som hare mycket värre men ändå, jag vill inte att den ska pajja mer nu.

Tjingeling

Då flyger mitt hjärtas fågel...

Det har gått riktigt bra att jobba idag, och ryggen blir bara bättre och bättre :D
Jag har använt mina nya jobbarskor idag, dom är helt supersköna, man skulle bara gå i dom i 2 timmar första gången, men jag hade dom hela dagen....oops, man få väl se om man ska ha senadrage sen eller :P

Gud vad bra jag känner mig när jag har jobbat, och det känns som om jag får mer engergi (inte alltid dock) till allting....jag hoppas hoppas hoppas att jag får fortsätta på Saras vik även efter nyår...det skulle va kanoners.
Jag har verkligen ingen lust att bli arbetslös.
Imorrn ska dom ha Bema möte, men jag jobbar ju så jag ska inte vara med. Då ska vi få veta (antar jag), vad som ska hända med oss som blir utan jobb, hur dom har planerat och såvidare, det ska ju bli spännande å höra sen.

Imorgon kommer systrarna och Jonas och Ebba....å kanske Oskar, dom ska få älgfilé, så nu har jag lagt köttet i marinad och jag hoppas verkligen att det ska gå å äta =)

Ikväll blir det att stöka lite här hemma, och sen ut en sväng å röra på sig...sweet. =)




Ont

Fy fy fy vad ont jag har!

Gick ändå ganska bra att va ute å gå, då släppte det lite. =)
Men lite jobbigt att röra sig normalt annars, typ att börja sig ner är ju inte att tänka på, och att ta sig upp ur soffan känns också.
Jag oroar mig lite för morgondagens jobb, men det är bara att pallra sig dit och göra sitt bästa. Jag har ju köpt nya jobbskor, såna som är lite runda under, dom ska ju vara bra för knän och rygg sägs det =)

Har sett Bolt idag, den va ju bra.... haha hamstern i bollen är ju kungen :P

Och förövrigt så bakar jag en mjukpepparkaka med lingon i just nu. Då den är klar så blir det nog inte så mycket mer, förutom att tyna bort i soffan....!!

Over and out.

Ryggskott ala helvete

Så ensam man kan känna sig då det är lördag alltså!!

Har jagat idag, det va skithärligt väder ute... =)
Sen blev det styckning direkt efter det, där fick jag också ryggskott eller nåt. Skulle lyfta upp en påse med köttfärs men fick mig inte upp själv, satan så ont det tog!
Och nu sitter jag hemma i soffan, och jag nös för en stund sen, då fick jag lov att fälla en tår för det tog helvetiskt ont.

Jaja, det går nog över.

Imorgon torde det inte bli så mycket....så hör av dig om du har lust att komma och hälsa på, se en film, massera min rygg? Jag är öppen för förslag.

Godnatt allesamman.

Tråååk

Lite tråkig dag kanske?
Men Ebba har varit söt och snäll, å det va kul å träffa hon =)

Önskar bara att det kunde hända lite mer just nu, och att det va nå drag nånstans så man kunde haka på.
Men man ska ju likas upp tidigt imorrn så.... det får väl bli nån annan gång =)

Ikväll blire kanske att se idol, men det få vi se hur det bli med den saken också...!

Wish me luck not to frys ihjäl imorrn!

Horoskop kan ha fel?

Har gjort ett 12timmars skift i bingen, fattar inte hur man kan sova så mycket, måste ha varit dödstrött nånstans iallafall!

Då jag vakna till slut så skulle jag föra över lite pengar från ett konto till ett annat, men då såg jag inte på kodbrickan vad det va för kod, så jag gissade 3ggr, och vad händer om man skriver fel kod 3 ggr?, jo man blir utkastad från banken och kan inte logga in igen utan att ha besökt bankkontoret. Jaha så det va bara att pallra sig dit och beställa en ny bricka (fast det blev en sån här dosa som man ska ha innan årsskiftet typ), det skulle ta en vecka, så jag passa på att föra över lite pengar på kortet så jag överlever.

Sen så läste jag mitt horoskop för dagen på aftonbladet, där stod det att alla småsaker jag skulle ta mig för idag skulle gå åt helvete, så jag funderar på att inte göra så mycket idag....haha...skoja bara :P

Jag har hunnit med att gå på Berglunds och införskaffa följande:
*2 par långkasch.
*1st tändare(en sån här lång ni vet)
*1st ask med nålar (till mina gardiner)
och det gick ju inte åt helvete iallafall så nu är det bara att fortsätta med det som ska göras idag =)

Hej och hå


Just let it go

Mardrömmar mardrömmar.... jag är inne i en sån period...IGEN, det är mycket obehagligt. Tur det går över.

Känner mig förövrigt nöjd idag, jag har nämligen tagit tummen ur och ringt till vaktis om alla grejer jag vill ha åtgärdade i min lägenhet, så nån dag i veckan skulle han komma och fixa det....supernajs.

Är just nu hos farsan, och han är så schysst och byter däck på min bil....wiihooo =)

Isen har lagt litegrann här och jag hoppas att vi snart ska fara ut å "klåbb" lakan, men jag tror inte det blir idag. =)

"It´s not too late, it´s not tomorrow, let go of the hate, let go of your sorrow"

Kvällsöppet

Idag ha det varit en halvdryg dag på jobbet, det ha ju gått bra allt å sådär, men det va som ändå drygt bara!!

Men aftonen blev desto bättre, farsan kom hit och vi skruva upp hyllorna i köket (äntligen), och jag blev nöjd, nu är köket snart klart (har bara tagit nästan 6 mån :P ), men nu vill jag tapetsera om där, och jag skulle vilja ha ett annat golv, men det kan man ju bara fetglömma, nytt golv får man väl inte förrän det inte går att gå på...och det gör det ju alltid...typ nåt sånt!

Sen köpte vi hem lite pizza, å Bajsen kom å joina oss, det va skitagott =)

Vid halv 7 kom Bea och vi gick ut på byn, för dom ha kvällsöppet överallt ikväll, så vi gick runt och kolla lite. Träffa farmora på Teab.... jaa det va den kvällen =)

Nu sitt man som vanligt i soffan och varvar ner ett tag innan man ska sova.

Imorgon blire jobb till 12, sen ska jag till Mencha och skifta om däcken (eller pappa ska väl hjälpa mig lite med det också), och så skulle det bli middag där....perrrrfa :D

Tjingtjon mögelfjong

Kvällsöppet

Idag ha det varit en halvdryg dag på jobbet, det ha ju gått bra allt å sådär, men det va som ändå drygt bara!!

Men aftonen blev desto bättre, farsan kom hit och vi skruva upp hyllorna i köket (äntligen), och jag blev nöjd, nu är köket snart klart (har bara tagit nästan 6 mån :P ), men nu vill jag tapetsera om där, och jag skulle vilja ha ett annat golv, men det kan man ju bara fetglömma, nytt golv får man väl inte förrän det inte går att gå på...och det gör det ju alltid...typ nåt sånt!

Sen köpte vi hem lite pizza, å Bajsen kom å joina oss, det va skitagott =)

Vid halv 7 kom Bea och vi gick ut på byn, för dom ha kvällsöppet överallt ikväll, så vi gick runt och kolla lite. Träffa farmora på Teab.... jaa det va den kvällen =)

Nu sitt man som vanligt i soffan och varvar ner ett tag innan man ska sova.

Imorgon blire jobb till 12, sen ska jag till Mencha och skifta om däcken (eller pappa ska väl hjälpa mig lite med det också), och så skulle det bli middag där....perrrrfa :D

Tjingtjon mögelfjong

Rosa bandet

Idag har det blivit en riktig lat dag.
Eller, ja, jag å Bea har ju faktiskt vare ute å gått en sväng, det var härligt =)

Sen har jag gjort dagens gärning genom att köpa Rosa Bandet, känner mig mycket nöjd med det.

Det som känns pissigt just nu är att jag ha tappat bort min blå/svarta sjal som är typ det käraste jag äger (inte riktigt sant men), jag har efterlyst den här och var, dock utan resultat än så länge men jag hoppas den dyker upp snart.

Idag sköt dom fullt i jaktlaget, där får man för att man inte är med en dag! Fis också.
Men men det kommer väl fler år. =)

Ikväll blire ensam mamma söker, jag är kär i Oskar i det programmet, jag tror jag ska skicka ett kärleksbrev och försöka bräda den där mamman som försöker ta honom ifrån mig....okej okej, slut på struntet, men han är het iallafall.
Sen efter det hade jag tänkt försöka hålla mig vaken och se Wallander filmen på 4:an, vi få väl se hur det går =)

Godmorgon?

Idag är det en tung dag, inte nog med att man är bakis och känner sig förkyld, jag är på ett "tycka synd om mig själv" humör, och det är det ju ingen som vill veta av.
Jag hatar när det är såhär.

Nu ska jag frossa i nånting, om jag hittar nånting att frossa i.

Godmorgon


Tut tut

Bilen gick igenom besiktiningen, så nu äre bara att tuta och köra :P

Har jobbat ikväll....gick hur bra som helst.

En liten tanke har grott i mig ett tag, nämligen att fara utomlands nu typ. Men det är konstigt, att när man har tid, så har man inte råd, och tvärt om.
Så den lilla drömmen lägger jag på hyllan just nu. Det får bli senare.
Men jag vill jag vill jag vill, se, uppleva, ha trevligt, kanske känna lite värme? =)

Imorgon måste jag ta tag i hemmet lite, ser inte bra ut just nu.
På kvällen blire Glommers och Gula villan, ser fram emot lite god mat =)
Lördag: Jakt, byta däck, fest?
Söndag: Bakis? :P


NU funkar det

Hoho im back, och nu funkar min dator som den ska, men jag ska inte säga det högt för då kraschar den säkert snart :P

Har väl inte hänt så mycket här, livet rullar på och det känns riktigt bra just nu =)

Imorrn ska jag och besikta bilen.
Jonas ha vare så snäll och bytt stötdämpare på den ikväll....dock inte utan skador och svordommar, men jag är mycket tacksam iallafall =)

Godnatt

Knäppeliknäppigt

Mitt internet är cp jag kan inte besöka vissa sidor på internet, typ blogg.se och inte bloglovin.com exempelvis.
Så jag ligger efter i att läsa allas bloggar...tråkigt... :/
Och jag kan ju inte uppdatera här heller...inte för att jag har så mycket värt att skriva.

Men idag mår jag prima hursomhelst, och det är ju bra det =)
Jag fick också veta i fredags att jag har fått ett vik...JIIHOOOO säger jag bara, så jääävla skönt.
Så nu börjar allting kännas helt okej.
Jag har det förjävla bra egentligen :P
Okej nu ska jag inte överdriva här....det är mycket som kunde vara bättre! =)

Blev lite öldrickande igår, men inte så farligt. Ikväll blire nog ingenting.
Men jag hoppas att frida kom hem så vi kanske kan fixa till min dator =)

Ingen som vet vad det kan va för fel på den?

Jaja, hejsvejs....vi se ju när vi ses nästa gång.

RSS 2.0