Happy New Year

Idag stormar det uta bara tusan, jag vänta bara på att en tall ska ta sig in genom mitt rumsfönster.

Jag är inte riktigt 100 pigg, har feber från å till typ, lite snuvig å lite hostig, typ som var å varannan människa just nu.
Jag ska fara till Mencha på ett tag, jag vet inte riktigt vad som händer idag om jag å farsan skulle köra till Harrforskojan å hälsa på Nina å Jonas å dom andra, eller så kanske jag kikar förbi hos Gunnars å kolla vad dom gör, eller så stannar jag hemma å ser på en film å dricker lite öl, det spelar egentligen inte så stor roll =)

NU har jag äntligen fått tag i ett wii, jag hämtade det i Lycksele i söndags på timmarna. Det följde med wii fit, need for speed, mx vs atv, mario cart å wii sports såklart.... det är ju bara hur kul som helst. Sen hade jag ju Guitar hero sen förut också =)

Nu har ännu ett år seglat förbi, och framför oss ligger ett nytt fräscht och otrampat.
Det har varit ett lite konstigt år, det har hänt många många jobbiga saker faktiskt. Men det har varit mycke roligt också såklart, precis som alla andra år egentligen. Det händer alltid nåt bra å alltid nåt dåligt. =)
Så nu väntar man bara med spänning på nästa =)

Ska jag avlägga nåt nyårslöfte? Nej jag tror inte det. =)

Gott nytt år på er alla


Soooova

Jag orkar inte mera nu, jag vill bara sova. Jag hatar, fullkomligen hatar att stiga upp tidigt, det gå ju bra då man liks fått sig upp, men täcket är alltid som härligast på morgonen å man känner verkligen att man skulle kunna borra ner sig där i några timmar till. Istället måste man upp å frysa, å larva iväg till jobbet, T R Å K I G T!!!

"Det är lika bra å sluta drömma, det går åt helvette iallafall, deeeet är baara jag som måste fatta deeeet"

Jag ska köra bil på jobbet idag, men den är ju typ totalt ihopfrusen, tusan. Lika bra å gå ut nu å skrapa den.

Jag H O P P A S  verkligen att man kan hålla sig frisk några dagar till, men det ser kärvt ut, alla runt omkring en snörvlar å hostar, men jag kämpar på..... sen när jag slappnar av på julaftonskväll så kommer det att låta P A N G å sen ligger jag där.....fööörmodligen!!!

Nej nu måst jag fara..... Merry X-mas everyone...


Fiskmåskupévärmare

Ännu en helg snart förbi, gud vad tiden far. =)

Alltså det är så härligt, i flera dagar nu har jag känt mig full av liv, gu se rolit :D

Igår va Jag å Bajjan i Finnäs, vi spela spel och drack vin, det var kul, tyvärr så hamna jag på en "svart ruta", och fick springa runt huset barfota, det gick ju bra, men i flera timmar efter det, och till å med idag (en aning mindre då men) sticker det i fötterna som då dom ha vare bortdomnade å börja få liv i sig igen :P Hoppas man klarar sig från förkylning bara =)

For hem vid 1 tiden ungefär, slocknade som ett litet barn.

Idag har jag dammsugat och varit duktig, jag tvingade Frida att dammtorka hela lägenheten också :P
Sen for vi å handla en massa onödiga saker, å sen sa Frida att leverpastej är ju gott, så jag köpte leverpastej?!?! Ja det är ju gott, såklart, men jag tänkte inte riktigt när jag gjorde det bara.... ja hmm fatta ni? :P

Sen när jag skull skjutsa Bajjan till hennes bil så upptäcker jag att fläkten på kupévärmaren har slutat funka, det lukta typ brända plättar ibland i min bil :P jag vet inte om det gå å fixa, men jag lämna den då som vanligt i bilen, hoppas den inte brinner upp :P

Tomorrow it´s work again, men bara 5 timmar, hoppas det bli bara 5 timmar på tisdag också, men förmodligen int.... sen äre själva julafton, det kommer att vara en dryg dag på jobbet, men det få gå som det vill, för efter det ska jag till farmor å resten av familjen å äta god mat å bara njuta =)

Nu ska jag nog njuta av lite Chokladglass =)


I don´t know if I can yell any louder...

....How many times have I kicked you outta here?!?!

Har koka knäck hos farmora idag, dom blev goda, jag tippa int ut så många iallafall :P
Och jag å Nina kom på ett SKITBRA rim till en av julklapparna, haha det ska bli så kul.
Haha jag höll på att skratta ihjäl mig när Harry skulle berätta en grej å så vifta han med handen å på pekfingret satt det fast potatisskal, å han peka å höll på, han visste int om det själv, jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, jag försökte hålla mig från början, men det gick ju inget vidare :P Haha Nina sa att hon int tyckte det va kul.... men det tyckte hon visst :P Varför skulle hon annars ha satt drickan i halsen :P

Har också köpt ALLA julklappar klart idag, sen om det blev nå vettigt det är en annan fråga =)
Men det känns jävligt bra iallafall, nu ska man bara njuta av julen, förutom allt man ska jobba då men =)

Just ja, har ju också hört att det bli på hotellet iallafall, så nu äre bara å börja ladda, och den här gången SKA det bli en härlig kväll, nu äre sluttramsat =)
Hmm, jag har funderat på om jag ska ha klänningen på juldan istället för julafton, är det en dum idé?
Haha vilka problem man har :P

Pappa ska komma å hämta mig om typ nån timme, jag tänkte jag far dit då bajsen kom dit. Blir förmodligen att dricka en öl å prata skit :P Imorrn ska vi nog fara å fiska på morron, det va längesen så det bli nog kul, om man int frys ihjäl, eller int få nån fisk :P
Sen på kvällen är inget planerat, men jag hoppas att nånting kul ska dyka upp, förslag någon? =)


Haha kolla minen på Bajsen när hennes bakruta exploderade, bara nån dag efter hon köpt bilen, haha jag dör :P






Pubkväll?

Godmorgon godmorgon. Fick en härlig sovmorgon idag =)
Om drygt en timme bäre av till jobbet. Sista skiftet för i veckan, hoppas det gå bra =)
 
Det verkar som om det aldrig kommer att bli riktigt ljust idag, tråkigt, jag vill ha ljus.
Ett annat ställe där det heller aldrig kommer att bli ljust är på min toalett för där har lamporna brunnit, men jag orka int byta dom, det få jag göra när jag kommer hem ikväll =)

Igår spela jag å Bea Mario Party 8, jag vann, en gång :P haha, gud vad arg jag kan bli när jag förlorar, trodde int att jag va dålig förlorare, men det är nåt som har kommit till, fast jag är int det jämt iallafall...!

Imorgon äre Pubkväll på Thaien, hmm man kanske borde gå dit å sponsra lite med att köpa en öl, men vi får se =)

"Alla barnen använde gasmask
utom Gert det var hans fjärt"

Kallt kallt kallt

Sitter här nu igen och ska snart gå på jobbet, men jag fryser så hemskt och har gosat ner mig under filten, jag orkar inte..... jag kom liks å va dödstrött idag. Men man är ju plikttrogen så nog ska ni se att jag snart pallrar mig iväg.

Kom å fundera på Juldagen, undrar om det ens blir nån tillställning här i Norsjö? Man har ju hört rykten (sanna eller falska?) om att Hotellet har gått i KK så man vet ju som ingenting, nån annan som vet?
Annars så våål he ju vetteligt :P

Jag ska nog vara barnvakt till Ebba en stund i afton, kul kul =)
Sen kanske det bli att fara å hälsa på nån.
Å imorrn väntar en härlig sovmorgon, och förmodligen en inte lika härlig jobbarkväll, börjar 12 till 21.
MEN sen är man ledig Fre Lör å Sön iallafall =)

Å nej, nu måste jag verkligen fara. Tjingeling.

Irony, irony

Jag kan börja med att säga att klänningen jag ska ha på jul självklart är inköpt på HM (online), helt klart min favoritbutik=)

Det var skönt med sovmorgon i morse, å sen kunde man fika i lugn och ro. Skönt skönt.
Det har gått super på jobbet idag också. Jag gillar inte att jobba kväll sådär jättemycket, särskilt inte när man ska upp och jobba tidigt dan efter, men ibland när det går smidigt å är lungt så kan det vara trevligt =)

Jag såg en Jekatt på vägen hem från jobbet, betyder det tur? Visst äre nå sånt, eller betyder det otur? Eller betyder det helt enkelt bara att jag såg en jekatt? :P

Jag och Elin funderar på att fara utomlands, jag vill verkligen, det enda problemet är min ekonomi. Eftersom vi har gjort en helt fantastisk resa för ca ett år sen så äre tyvärr inte mycket som kan klå det, om man inte har pengar vill säga.
Men en liten tripp till ett ställe med sol skulle ju inte vara helt fel. Så vi får se vad vi bestämmer oss för.
Jag skulle ju vilja fara till Hawaii (dock inte segla dit på en hembygd flotte :P), eller Dominikanska republiken, Island eller USA, eller kanske fara å gå en sväng på Kinesiska muren, eller åka Transsibiriska järnvägen (blir dock ingen solsemester :P), men det är nog sånt som får vänta =)

Ja snart är det jul, jag har 2 julklappar kvar (det kanske jag redan har sagt, men jag säger det igen), men jag ska försöka hitta nånting i veckan få se.

På fredag ska vi koka knäck hos farmor, en gamal tradition vi har =) Men det brukar vara jag som måste ösa upp alla knäck i formarna, eftersom jag är Kingen på det :P Sen ska man alltid ha en sked med knäck i som man gå å ät på tills man få sår på tungan :P

För övrigt så kittlar det i luftrören när jag andas, det började idag, hoppas jag int bli förkyld, jag hinner inte just nu. Bäst jag dricker lite C- vitamin.

"Alla barnen hade socker i sitt fil
utom Kjell, han hade mjäll"

Blinka lilla stjärna där

Japp idag har man jobbat, å det gick som en dans, är roligt då man få jobba med rätt personer =)
Efter jobbet så kika Nina å Ebba förbi, dom körde skoter till Norsjö, så himla roligt =)

Sen skulle jag på medarbetarsamtal med min chef, det gick ganska bra å jag fick framföra min mening om Bema, jag sa att jag aldrig kunde planera nånting för att dom ring å ändra hela tiden (har dock varit ganska lungt den sista tiden), å att trots att man är singel å int ha nå barn så kanske man vill försöka ha nåt som liknar ett liv.
Sen sa jag också att jag tyckte att dom skulle dela ut typ en bok om vilka "regler" som gäller i Bema, typ när man har rätt till övertid å förskjuten arbetstid osv, för jag fick själv ta reda på vilka rättigheter jag hade eftersom det int va nån som visste. Dålig stil. Hon skrev då upp mina åsikter.
Sen fråga hon om jag hade funderat på att byta jobb, ja det är klart sa jag, jag vill nog helst ha ett 7-4 jobb där man få vara ledig kvällar å helger å alla storhelger och slippa allt tjaffs, som att man inte få ta ledigt när man vill t.ex. det skev hon också upp.
Sen fråga hon om jag ville skola in mig på nåt annat ställe: Nej helst inte!
Om jag hade nån speciell syn på Bemapersonal som kom å jobbade på solbacka: Ja har dom inte varit där på väldigt länge funkar det inte så bra. Precis som att det inte skulle funka så bra om jag blev skickad på Gästis en dag exempelvis. Det är taskigt för den som måste komma på stället å jobba, å jobbigt för personalen på stället.

Efter mötet gick jag på ica å köpte juice :P
Sen hem, tvätta, stöka bort,  gjorde en supergo varm macka med bolognese köttfärs, grönsaker, creme fraiche och ost med oregano på, mumma =)

Dom har även ring från Polisen idag, ville att jag skulle skicka in en kvittens på överföring av pengar till råttan. Och även ett mail. Hoppas dom är honom i hasorna.

Klänningen som jag ska ha på julafton. Snyggarn!!

Lugna luckan

Ännu en helt fantastisk helg är förbi, har gjort precis vad jag hade planerat, INGENTING:
På fredagen for jag till morsan efter jobbet, Frida å Jimmy var där, drack lite öl och skulle se finalen på Idol, det gick ju bra, tills själva slutet då sluta 4:an att funka. Förbannat. Men Kevin vann ju då hur som helst vare sig vi kunde se det eller inte.
På lördagen va strömmen borta, helt otroligt vad man är beroende av den, inte konstigt dom hade så många ungar förr i tiden heller.
På aftonen for vi till Finnäs, skulle vara barnvakt medans Nina å Jonas skulle på Bäcke, men det blev inställt eftersom strömmen inte kommit tillbaka. Men dom for iväg nånstans iallafall =)
Så Jag Frida å Jimmy roade Ebba så gott vi kunde tills hon skulle sova, sen spela vi TP på Jimmys mobil eftersom det inte fanns mycke annat att göra. Blev även NÅGRA omgångar av Ruter 7 :P
Då vi for hem vid 1 tiden hade vi fortfarande ingen ström. Jobbig dag :P

Idag tog jag en rejäl sovmorgon, sen for jag å Nina till mormor å morfar å sa God Jul =)
Å nu sitter jag åter här. Trummar med fingrar och tår och vill göra nånting, men vissa jobbar, andra är borta å några orkar inte göra nånting.... så jag ska nog helt enkelt ta godispåsen och lägga mig i soffan å läsa lite. Så får det bli.

"Vi tror att Elin Ågren är en något överaktiv
men väldigt sympatisk tjej som älskar sommaren.
Hennes framtidsdröm är att få segla med sin
hembygda flotte till Hawaii"
                      < --- Haha, ja det kanske stämmer?

Me

"Irony, irony, this hate and love, hate and love
What it does to me, what it´s done to me
What is done....done"

Gör nåt vettigt!!

Jobbat idag, gått bra!
Middag: Tacos.

Jag vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort, jag skulle egentligen vilja ut å gå, men hur kul är det själv? Ja det får nog inte hjälpas, jag måste ju börja röra på röven lite.
Jag kanske skulle börja använda min otroligt oanvända pilatesboll?
Eller så kunde jag ju köpa ett NINTENDO WII å spela Wii Fit.... bra idé :D

"I forgot to say out loud
How beautiful you really are to me
I can't be without
You're my perfect little punching bag
And I need you
I'm sorry"


<-- Blue Mountains, Australia


Rubrik?

Igår va jag som sagt till Sofia och hennes familj, Viggo är så söt =)
Det va så kul å träffa henne igen, nu ska vi int vänta lika länge till nästa gång =)

Idag äre jag som har ringt till polisen, å anmält en liten råtta, för BEDRÄGERI. Moahahhahahah.
Men alla vet ju hur det bruka va, nån snubbe kollar igenom allt, å sen blire ingenting mer med det, men jag har då gjort vad jag kan.

Vi hade ju tänkt köra lite skoter idag, men det va för kallt. Jag minns int när jag körde skoter sist? Jag vet nog inte hur man gör längre.... men det skulle ha vare kul iallafall =)

Så jag å Nina å Ebba for hem till "Offen"= Farsan, som hade köpt sig en ny tv och dator som vi försökte få till, jag fick igång internet å ladda hem msn till han, å han svara faktiskt då man skriv åt han :P Men tv:n fick vi int till riktigt, alla kanaler ville inte komma fram.

Annars vet jag inte om det har hänt nåt särskilt?! Det är väl jobb som gäller imorgon å resten av veckan. Sen väntar en lugn helg för mig iallfall. Känns ganska bra, jag ska kanske jaga? eller så ska jag bara ligga hemma å sova, å äta choklad/vanilj/apelsin glass , å kanske läsa ut min porrbok.

"This used to be a Funhouse"

Sluta

Varför gör du såhär mot mig? Följer efter mig vars än jag går. I mina drömmar, överallt plågar du mig. Som om du trodde att jag aldrig fick nog. Som att du tror att jag klarar av hur mycket som helst.

Men det gör jag inte, jag är svag, och du utnyttjar mig, fast det är jag som erbjuder så äre du som utnyttjar. Men nu är det slut med det, det blir ingen nästa gång, nu är det slut. Det är bara en sak som kan ändra mitt beslut, och det är att du kommer till mig, är tokkär i mig, säger att du vill gifta dig med mig, skaffa barn med mig å köpa ett fint hus med mig, precis samma skit som du vräkte ur dig första gången. Det skulle säkert funka igen.

Det låter som om jag är arg, det är jag också, litegrann iallfall. För jag känner mig som ett vrak.

Men nu är det iallafall Umeå som gäller, ska bara borsta tänderna, tanka bilen å börna iväg.

Hoj hoj

Bloody sunday

Jag är snygg, snäll å bara helt fantastisk. Visst? -Jo men kom igen, jag vet att du tycker det.

Nu är denna helgen slut, den var kul, särskilt fredagen, lördagen var helt superb, men på kvällen var det inte lika kul.
Eller det va ju skitkul å dansa, det var det faktiskt =)

Nu äre back to reality som gäller, låter enkelt, men det är det inte kan jag tala om.
Jag är helt totalt körd, men man styr ju inte över sig själv helt å hållet. Å hjärnan å hjärtat sloss så att man blir tokig ibland.

Imorgon ska jag till Sofia, äntligen ska jag få träffa Viggo, antagligen supersöt =)

Har just varit i Finnäs å ätit en negerboll, Ebba är det sötaste på jorden, hon håller på att bli lite vild ibland, men det gör ingenting =)

Nu ska jag nog ligga i soffan resten av kvällen. Tjing pling.

I min Fantasi...

.......så åker jag ner till Norrhult(?!?) och stryper personen som har lurat mig på mina surt ihoptjänade slantar!!!

....... så gör jag en massa andra helt otroliga saker.


Idag har jag mamma å Elin varit till stan, jag är mycket nöjd med den resan. Medans mamma var på smärtmottagningen så sprang vi på stan. Jag köpte en fin fin tröja på HM, plus en fin fin BH. =)

Sen köpte jag lite julklappar också.

Då morsan va klar for vi på Elgiganten, där köpte jag ett nytt högtalarsystem till min dator, så nu kan jag ha lite dunka dunka igen, bra bra =). Jag tittade även lite på en ny tv, jag vill verkligen ha en ny, men jag ska nog vänta tills efter jul få se, dom kan ju bli billigare på rean kanske.

Sist men inte minst blev det Solbacken, jag köpte mycket julklappar å presenter på Barnens hus, och rusta, och Maxi, nu har jag kanske bara hälften av julklapparna kvar, å hälften av alla pengar :P

Efter det så pep vi av ham ätt vägen, snöigt!

Då jag kom hem så packade jag upp allting, stöka bort allting, sen kom Elin å Bea å vi såg Bortspolad, den va juh typ hur bra som helst... :D

Imorgon ska vi kanske till Arvidsjaur. Sen måste jag färga håret och plocka fram allt för fredagskvällen så det är klart när jag kommer hem från jobbet =)

På Måndag SKA jag till Umeå, till Sofia, gud ändå, I miss her!!



......kommer jag nog inte att kunna leva så länge till i....!!!

Otur, tur i oturen, otur

Okej okej, nu är jag lugn, det blev bättre. Jag måste fortfarande jobba julafton, men bara till halv 5. Jag fick vara ledig juldagen och annandagen =)
Jag blev lovad en dagtur på nyårsafton, och är ledig nyårsdagen.
Nu har jag bara ett mail hängandes hos facket, men va fan, det blir nog bra.

Nu är jag arg över en annan sak, mitt Nintendo wii som jag köpte otroligt billigt på blocket. Det är betalat (av dumma jag), men det har inte dykt upp. Jag har tamefan blive lurad. Några tusen åt helvete. ARRGHHH!!!
Med all otur och alla motgångar den här hösten, så måste juh nästa år bli det absolut bästa i hela mitt liv, jag kommer att få:
1. Ett perfekt jobb, där jag får vara ledig precis när jag vill (och jag behöver inte skicka en massa mail hit å dit å fråga om rättvisa)
2. Hitta mitt livs kärlek 
3. Vinna en massa pengar 
4. Jag kommer inte att gråta en tår
5. Jag kommer bara att möta helt otroliga människor som är ärliga
Det kommer att vara underbart och jag ser så mycket fram emot det

Imorgon ska jag följa morsan till stan, jag hoppas jag hitta nån julklapp till nån, det är ett stressmoment för mig verkligen.

"No I don't believe you
When you say don't come around here no more
I won't remind you
You said we wouldn't be apart
No I don't believe you
When you say you don't need me anymore
So don't pretend to
Not love me at all "

Goodbye christmas

Jag är så jävla arg, jag har sökt kompledigt annandag jul, nyårsafton och nyårsdagen. Men då ringer dom från kommunen å säger att man får inte ta komp på en helgdag. Vad är det för nytt då? Jag har då tagit ledigt förut på helger och det vet jag flera andra som har gjort också å då har det inte varit nå tjaffs.
Då skulle dom försöka va "snäll" å byta hit å dit, men jag måst likförbannat jobba julafton, kväll dessutom, och jag har ställt upp för den här jävla fitt kommunen i 4 år, jobbat hela julhelgen å nyårshelgen, så jag tänkte att i år skulle jag vara ledig, äntligen. Å vad får man som tack för att man ställt upp så mycket? JO man få jobba ännu en jul å nyårshelg. Fy fan säger jag bara.
Och föressten så är det MINA timmar som jag har tjänat in, å varför skulle jag inte få ta ut dom när JAG vill?
Vad är det ens för lönt å ha komp om man aldrig få ta ut dom? Jag skulle få ta semester, MEEEN, dom tvingade mig att ta ut mina 2 sista semsterdagar innan den 15:e december, å jag har ju inte hunnit få nån sparad semester heller som jag kan ta ut. Hur ska en vanlig jävla människa som jag ens kunna ha en chans att vara ledig jul och nyår?
Det hela resulterade i att jag nästan skrek i telefon, blev förbannad till tårarna. Och sen skrev jag ett mail till Facket.
Hoppas hoppas hoppas att jag har rätt, men med min tur.
Å den där jävla snygga klänningen jag beställde, det spelar ingen roll om den inte hinner komma innan jul.
Jag kommer liks ändå inte att fira jul iår, heller!


Goodbye christmas

RSS 2.0