Hjälp mig!!

Vad gör man när man saknar någon så Utomjordiskt mycket? Snälla säg vad jag ska göra?



Singel

Först av allt: JAG HATAR DEN HÄR VÄRLDEN JUST NU!!!!..... så jävla orättvist allting!

Just nu: Västkustsoppa och sex and the city


Jag vill vara kär, jag är kanske kär än? Jag vet faktiskt inte.

Jag vill inte sitta här, när jag går i pension å blir gamal, ensam. Jag vill börja vara med nån typ nu, jag vill ha ett liv med en annan människa (en man då naturligtvis). Men just nu känns det som om chansen att kärleken ska komma till mig är väldigt väldigt liten. Jag bor i Norsjö, vars börjar man leta? I hissen i det nya hyreshuset vid posten? Där var jag idag men fann ingenting.

Jag är hundvakt nu medans syrran m.familj far till Gotland, hoppas dom har kul =)

Imorrn äre back to reality, har varit ledig en vecka nu, utan att ens be om det, men det ska bli skönt att jobba lite, å jag få vara uppe också det va en evighet sen. =)

What about today?


Har simmat idag, blir extremt nöjd varenda gång jag har gjort det, å det börja vara några gånger nu =)

Sen har följde jag Bea över till Johanna å Adrian, det va juh trevligt... skönt att göra nåt annat.

Imorrn ska jag köpa Mandariner på konsum.

Nu: Sex and the city



" I'm gonna be strong
I'm gonna do fine
Don't worry about this little heart of mine
Just walk out that door
Yeah see if I care
Go on and go now but

Don't turn around
Cause you're gonna see my heart breaking
Don't turn around
I don't want you seeing me cry
Just walk away
It's tearing me apart that you're leaving"

Nykläckta hönshjärnor

I lördags vare jakt på schemat, det va ganska härligt ute, å jag fick upp en eld så jag slapp frysa den här gången. Sen så jagade jag bara till 11, ganska lagom, eftersom att jag skulle till Bajjan i stan. På party.

Så jag for först till norsjö å packade ihop allting, sen bar det iväg. Frida skulle hjälpa mig att hitta nya stövlar så vi sprang in på CK, där var det crowded som tusan, å inte undra på det, Jill Johnsson skulle ju sjunga, och oj vad hon sjöng, hon är riktigt bra.
Eftersnack.Autografskrivning.Fotografering.

Jag hittade sen ett par fina stövlar som skulle duga åt mig, inne på Eurosko faktiskt.
Sen inhandla vi ketchup till köttfärsåsen vi skulle äta till middag.

Vid 17.00 hade vi ätit och Maria hade kommit, så det va bara att dra på sig partyoutfiten och sätta igång.


Det blev Nintendo Wii bowling mellan vinglasen. Det är så himla roligt =)
Vid 9 så fick Jimmy äran att skjutsa oss på Anderstorp. Vi skulle på nån fest som Fridas klasskompis hade.
Vi kom dit, men alltså vilket ställe, pyttelitet, och då vi kom vare knappt nån som hälsa, det blev så att alla satt i en ring runt soffbordet, och vi satt runt ett bord bakom dom....trevligt!! Dålig musik vare också. Å dessutom va ju all killarna nyckläckta å lika mogna som gröna bananer. Vissa var till å med så omogna att dom börja mucka, haha det var nästan roligt, jag blev så arg att jag skulle kunna ha slagit den där killen, jag nöjde mig dock med att skrynkla hans skjorta, kanske for det en knapp också jag vet inte?
Efter det dä så drog vi därifrån, och vi fick veta igår att efter vi farit så hade alla börjat mucka med alla, haha, jamen tack för att vi fick komma iallfall.
Vi for till Traversen istället, å det va ju å nästa grej, haha haloweenparty eller nåt..... :P vi ringde efter Mattsson å DeDDe å dom dök upp efter en stund. Vi sög i oss en massa sprit å bestämde oss för att fara hem till Frida igen.
Och nu vet jag varför mina skor blev så leriga, för att jag å Maria skulle pissa under E4 bron, där vare typ ett grustag.
Vi gick iallafall till polisstationen?!?! Å väntade på taxi.
Väl hemma hos Bajjan så drack vi mer sprit å spela mer Wii å dansade lite till. =) till kl halv 6 närmare bestämt. Det var ändå kul =)


Här försökte vi vara snygga, när regnet tagit våra frisyrer, jag vet inte om vi lyckades :P



....men Maria å DeDDe lyckades vara söta hela kvällen =)

Want a piece of meat?

I afton har vi styckat oxn, det gick ganska bra, gjorde så gott jag kunde... å det hände nånting konstigt ikväll, det kändes verkligen som om jag fick tillbaka en liiiiten liiten bit av mitt lilla hjärta, för jag skrattade.... men det mest konstiga var att jag skrattade när jag stod vid köttkvarnen och stoppade ner köttbitarna, å såg dom slitas ner i  kvarnen å komma ut strimlat...... men det kom från hjärtat å det var jävligt skönt.
Sen börja ja skratta ännu mer när jag hittade en senbit som såg ut som Holgers nagel där bland allt kött.... haha :P
Men jag tar det försiktigt, det där lilla det kan tas ifrån en vilket ögonblick som helst....å då känns allt likadant igen.

Jag å Elin har sett Shanghai Noon ikväll, den är ju bara för rolig... =)

Pappa ville att jag skull komma å skjut en hära me han imorrnbitti, men jag vill int stiga upp så tidigt så jag föreslog 10, hmm jag tro int det gick hem så bra... :P

Annars: Imorrn=Jakt(kanske), sen simning (förhoppningsvis)
               Lördag= Jakt, sen kanske fest i stan?
               Söndag= Vilodag

Jag skulle bara köpa skor...

"Kan du förstå två våta kinder,
de torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner,
när man har mist sin vän."


Idag drog jag Bea, Tan å Andreas till stan, mitt mål var skor, jag hittade ett par också, men de fanns inte i min storlek, jag vet int ens om dom ha finskor i strl 37, det verka då int finnas någerst.
Istället vart det iallafall en ögonskugga från Make up Store, 2 bomullströjor med trekvarts ärm (vit&Svart) alltså dom är helt perfekta dom där tröjorna!!
Sen blev det en tröja och en mascara från cubus. Och en parfym som ni kan beskåda på bilden nedan.

Jag har int fått nåt svar på mitt mail som jag skicka till en kille om ett Nintendo Wii, jag tycker han kan svara och säga att han vill sälja det till just mig.

Imorrn ska jag jobba, 7-17, sen får jag vara ledig tors fre lör sön mån, jobba halva dan tis å ledig ons....perfekt eller? JAAA, men dom ska säkert ringa å ändra det 1000 gånger.

På torsdag ska vi stycka älgen som staffan sköt, vi få se hur det gå, jag ha juh int vare med förut. men det ordnar sig nog =)




"When the world becomes to dark for you to live in my darling, cry out your tears, but hang in there and try to see the light, cause it WILL come to you"

*************************************************************************************************************************************


Before the cool done run out

Idag är min lediga dag, fast det gick int så länge förrän dom ringde å ville att jag skulle jobba, ovanligt....näe! Så jag hurtade iväg på jobbet å va där i 4 timmar, ganska lagom :P

Sen blev det simning, 60 längder i vanlig ordning, skönt skönt..... 5 fiskpinnar på det å klockan hade blivit 7.


Annars vet jag int, allt är väl som vanligt, lite trögt just nu.... men jag hoppas att ljusare tider är påväg och att min otur ska vända. Om man vill vara lycklig tycker jag att man ska få vara det!


Jag funderar allvarligt på att köpa ett Nintendo WII det är så roligt.... fast jag har typ bara bowlat, men ändå :P
Men då måste jag ju köpa en ny tv också...så det blir ingen biliig affär direkt, men det är juh int så roligt att spela på en  28" tjock tv direkt.

Imorrn blire nog att fara till stan en sväng och kolla läget, kanske man kan hitta nå snygga skor =)

Väles je som hane bra!! Tjingeling.

                                             Så brinner jag för dig
Så brinner jag för dig

Brön

Blev väckt tidigt imorse av att dom ringde å ville att jag skulle jobba, men nääääeee, jag är ledig idag å det tänkte jag vara också.... men att dom måst ringa varje gång jag är ledig?!?!?!?!?!

For till Finnäs å hjälpte syrran att baka bullar, det gick ganska bra, dom blev fina å goa. Nina baka dessutom sockerkaka och nå andra brön. Bajjan kom å om en sväng å sa hej, för hon far tillbaka till stan idag.

På afton for jag å Johanna å simma, det är så härligt alltså, 60 längder blev det idag med....bra jobbat!

Sen blev det fisk till middag, och slappande i soffan.....

Annars är allt bra, jag skulle bara vilja gå i idé i några månader!!

Saturday night live

Imorse skulle jag vara duktig å byta till vinterdäck på syrrans bil, det var dock inte utan blod å svett, särskilt inte svett (dock inga tårar), för bultarna satt juh som fan, gick int ens med maskinen. Så där stod jag å hoppa på mitt gamla rostiga fälgkors, men till slut så, och nu sitt däcken där iallfall....hoppas dom int lossna... :P

Sen blev det färgning av mitt hår, svart som vanligt, det blev då ganska bra iallafall.... bra gjort frida =)

Valpen är lika feg som vanligt, kanske han ha gjort några pyttepyttesmå framsteg, men dom syns knappt... :P

På eftermiddagen for jag å frida å farsan till norsjö och drog en pizza, gott gott. Sen drack jag å bea varsin öl (eller jag ölade hon cidrade), sen for vi en sväng till ola å jenny där var bla syrran å jonas.....  satt mest å lyssna då dom tjollra hit å dit. Sen blev det kallt å dags för hemcykling!!!



"In time everything will be alrigt, but now im craving for a sign,
now its so far away, now its so far away,
making love without love will I ever find"

Raggarrunda

Idag har jag hälsat på Elin, vi satt och pratade en stund å gick en liten sväng. Sen for jag till farsan, han stod mitt ute i skogen å hade nog tänkt skjuta en hare, men det blev inge med det. Vi körde hem till han å kasta om däcken på biln, sen provkörde jag Viktorn, hehe härlig maskin det där :P

Pappa har köpt en valp, gråhund/jämte, ganska söt men lite rädd live.

Sen for jag till morsan också, lika bra det då man är i svängarna, satt där å prata en stund innan jag for till Kusfors å klippte mig lite.

Hann förbi Finnäs en sväng också, Ebba skulle visa alla fina pennor hon hade, ja dom va ganska fina också =)

Igår så simmade jag, äntligen, 60 längder blev det, jag måste säga att jag är mycket stolt över mig själv, och det va så härligt. Nu måste jag bara se till att jag kommer mig dit på fredag en stund också, måste få in det i mina rutiner.




Asking for one more chance again,
Will you say no?
I'm begging on my knees,
Will you, will you please
swallow an ounce of your pride and finally let me in
under your spell, there's me.


Lite självömkan!!


Allvarligt, hur kunde det bli såhär? Jag trodde jag hade hittat mannen i mitt liv (det trodde jag sist också, men det VAR faktiskt annorlunda nu), det kändes på riktigt!!
Nu gäller det bara att ta nya tag å försöka se ljust på tillvaron. Men det är lite tungt ändå, jag känner mig bara tom och gör bara det jag måste göra!!

DVS, jobba!! Jag måste även få klaga över mitt jobb, (fast jag är väldigt glad att jag har ett, hur skulle jag annars klara mig), sjävla jobbet är det inget fel på. Men jag är anställd åt  bemmaningsenheten. Man har ett grundschema, men jag det följs juh inte särskilt bra, sen att man få veta ibland bara dagen före hur man ska jobba nästa dag, it kills me. Jag vet att alla har det likadant, men jag klarar inte riktigt av det, jag får psykbryt ibland, det måste jag erkänna, och jag har bara jobbat en månad. Det är inte värdigt på någotvis att bli fråntagen rätten till sitt eget liv (jaja jag vet, kanske liiite överdrivet, men bara lite). Näe när allt blir ljusare, och såvidare så måste jag försöka ta mig därifrån!!

Annars då: Det är Inflyttningsfest hos Elin i helgen, men jag kunde ju inte komma som sagt, jobb jobb jobb!! Det känns tråkigt för jag tror det hade varit roligt! men hoppas ni andra får kul iallafall =)

Säg aldrig till en flicka att du vill skaffa hus och barn och gifta dig med henne, om du inte har tänkt genomföra det. Hon kan bli ledsen annars.

Ps:  Idag har det snöat, första gången för i höst. D.s    




RSS 2.0