Tjingeling

Jag tror att det blir ett uppehåll från det här ett tag, men återkommer nog senare om några veckor eller så.
Tjingeling

Öl

Idag: Arvidsjaur
Imorrn: Åsele
På kvällen: Semesterfest....! Skulle va lite kul med Bredsele, den som lever får se.

Nu: En öl!

Tuppen på taket

Jag är ledsen idag.

Jag vet int hur länge det ska va på det här viset.
Jag vill va glad och lycklig.

Slippa känna mig så jävla ensam jämt. Jag har inte mycke kompisar här, och jag verkar inte va nån fena på att skaffa några heller. Jag har varit singel i snart ett år, efter det har man kammat noll. Och hur bra självförtroende får man av det? Och det är många som tjatar att man ska försöka hitta nån, men jag är rädd för att det ska bli som alla andra gångerna, fiasko, att man int ska duga som man är.

Jag står utanför livet och tittar på, hur alla andra skaffar barn hit och dit och reser jorden runt och upplever allt roligt tillsammans. varför blev man som man blev?

Men blir allting bättre om man flyttar? och vars ska jag ta vägen?
Det skulle va en idé och prata med en sierska eller nåt, som kan säga att allt ska bli bättre....men om hon säger att "det här är allt du får", vad gör man då då? Hoppa i älven?

Mamma kan int du säga vad jag ska göra?

Lugn lördag

Det blev en lugn lördagkväll, men jag va jävligt sugen på att hänga med till Malå, det va så längesen man va ut på nånting! Men man ska ju upp vid 5 imorrn så det kändes som om jag va tvunget bruk hove för en gångskull.
Va ju faktiskt till Malå igår, men gud så öde det verkade, nu for vi iofs därifrån ganska tidigt så ingen hade väl hunnit ut, men ändå!
Hoppas ni som är där ikväll ha det skoj =)

Jag har istället suttit hemma i soffan och sett Rallybrudar, den va bra :D
Nu blire att se tv en stund innan john blund, förhoppningsvis, kommer.

Tjingeling

Mysko dröm

Hade en märklig dröm:

Vi sitter i Finnäs och har en trevlig grillafton, vi är väl en 15 st. Vi sitter ute på framsidan och pratar och skrattar och dricker öl. Plötsligt kommer en liten vit bil körandes, den kör upp på gården och parkerar, en karl stiger ur bilen och går med bestämda steg mot mig och säger "där är du ju" och pekar på mig.
Han sliter mig ur stolen där jag sitter och ger mig en knytnäve i fejjan,  det spruta blod,jag hukar mig som lite, men sen tar jag i allt vad jag har och ger den här karln en rak höger, han stupar.
Jag börjar springa allt vad jag har nerför backen, men snart är karln efter mig, ute på grusvägen ramlar jag och skrapar upp mig från knäet till höften, och kjolen åker ner till knäna, jag skyndar mig att ta av kjolen, och börjar springa, nu har jag bara linnet, trosorna och ett par foppa tofflor på mig.
Jag viker av till höger längst nere på grusvägen och hamnar på "ängen" där nedanför huset, jag skrattar hysteriskt eftersom jag har panik och är jävligt rädd att den här snubben ska hinna ikapp mig.
Jag springer upp och förbi dom andra som nu förbryllat tittar på, jag ser att Jonas står på bron med älgbössan och jag skriker åt han att han ska skjuta för jag orkar inte springa mer.
Jag springer mellan huset och garaget och rundar baksidan.
Sen kommer jag på framsidan igen, och upp på gräsmattan, då hör jag en knall och jag kastar mig på gräset.
Sen blir det lungt, Jonas sköt den där snubben, som visade sig vara den där Åmselemördarn.
Jag borstar av mig, går in och sköljer mun, lånar ett par brallor av syrran.
Sen går jag ut på bron och säger till dom andra, "Nu glömmer vi det här va, nu ska vi ha kul".

Haha normalt va? :P

7:e Juli

Då har ännu en födelsedag passerat. Har just sett en klassisk feelgood film "Flirting with forty", och gett mig själv rätten att dricka ett glas vin, trots att det är mitt i veckan =)

Har jobbat till halv 4 idag, sen skjutsa Frida mig runt i Norsjö på diverse ärenden jag hade =)
Sen bar det av hem, fixa fika, Nina och Ebba komme, vi tjollra på tills dom andra kom. Bea, Jonas, Pappa, Farmor Harry Ronny. Tack för att ni kom och för alla presenter =)

Sen då alla farit så skulle Nina va snäll och hjälpa mig att bona golvet, det vart bra...men jag skulle nog ha gjort det en gång till, men det få vänta till sen....tack för hjälpen hursomhelst :D Och tack pappa för att du hjälpte mig med lampan i köket (int för att du läser min blogg, men frida kan ju kanske visa dig det här :D). =)

Och för alla er som vill veta så åker Jag,Nina, Jonas, Frida och Maria E till Stockholm den 9 November för att se Pink i globen..... det känns ganska coolt måste jag säga. Vi ska va där 9-11 Nov, så då hinner vi med shopping och nån öl ute nånstans hoppas jag...ska bli fett nice :D

Jag tillåter mig inget annat än att somna lycklig ikväll.

Piteå

Om man skulle flytta nånstans, vart skulle det då vara? Piteå?
Why not, jag mena, man kan ju beställa från postorder i Piteå också, och det är ju tydligen mitt enda fritidsintresse så.
Man kan dricka öl i Piteå också!!

?

Undrar om mardrömmar har någon som helst betydelse, om det liksom handlar om samma sak jämt?

En dag på stan

Å herregud säger jag bara!

Jag och morsan drog till stan idag vid halv 11. Jag hade inga direkta ärenden utan skulle bara kolla om det va nå folk på stan å sådär.
Vi började med att kamma igenom hela Kappahl på kläder till mamma, det gick väl ändå gaaanska bra. =)
Sen gick vi på HM och kolla, där bruka jag alltid hitta nånting, men icket idag inte.
Jag ville ju som ändå hitta nånting, typ bara slösa lite pengar :P

Vidare sen till Gina Tricot, där var det 50% på jeans, jag tog tag i dom första jag hitta och tänkte "jag provar dom", sen tog jag en t-shirt som kanske skulle passa till. Jå se man på, det vart ju bra....så helt plötsligt hade jag handlat nåt iallafall =)
Men det slutar inte där.

Vi gick vidare till CK och Wedins skor, där vare 75% på ALLT. Mamma hittade 2 par skor som hon köpte. Och sen hittade jag ett par skor som va ganska fina, men jag ville ha svarta men det fanns int. Men det va ju ändå 75%, så smarta jag skull räkna ut vad dom kosta....jag fick 75% på 500 till 375??!?! Inga skor tänkte jag. Sen fråga jag mamma vad hennes skor hade kostat...199kr för 2 par....då börja en peng trilla ner, jag måst ju ha räkna fel. Ja det hade jag, så mina skor skulle kosta 125 kr...så då sprang jag upp och köpte dom, skit i om det int va den färg jag ha tänkt, för det priset kan jag ju köpa dom ändå :P

På Cubus hittade jag ett par knickers och en t-shirt och en tunika....och vips hade jag gjort av med en massa pengar. Och jag skulle ju inte handla nånting!!!

Sen fick jag en överraskning inne på Systemet, dom va lite dåliga på att ta betalt ;)

I afton har jag och Bea legat på badstranden och solat, va kanske hur härligt som helst =)
Sen fick jag äran att färga och bleka hennes hår, det var nog bra tror jag =)

"When You see My face I hope it gives You hell"

RSS 2.0