Bitterfitta

Har inte ätit nåt sen kl 10 imorse....och nu har jag tryckt 2 mackor, en yoghurt, 1 öl, och några "nyttiga" godisar....mjoo gissa om magen kom å va nöjd imorrn....näe....bättre att int äta alls då.
 
Idag har jag jobbat 12 timmar, blev lite övertid....blir lite mer pengar!
Känner mig så otroligt bitter att jag för en gång skull måste avstå från en rolighet....det är rännaren ikväll och det sägs att alla förköpsbiljetter är slutsålda...närmare 1000 st!!! Helt sjukt....och här sitter jag och missar det...kul!!


Imorrn kl 13.30 är det däremot ledigvecka som nalkas....ska till stan till doktorn på måndag och jag hoppas på nåt positivt!
Hade tänkt om på nån affär också kanske....bara för att titta....!!

Idag är jag en bitterfitta.....godnatt!

En bild tagen påväg hem från jobbet....Lillholmträsk
 

Fattighjon

Tröttare kan ingen vaaaaraaa.....
 
uuuääässscccchhh.....har sovit som en gris inatt i typ 8 timmar....det hjälper inte, jag vill bara lägga mig ner och sova i minst 5 timmar till.
Men jag har släpat mig ut på världens kortaste promenad, nämligen till Ica.
Handlade bara det nödvändigaste, typ mjölk, smör en melon (?) å så, min kassa tryter, det är så jobbigt, har typ 800 kr kvar att leva på, till den 15 Juli, men jag kanske får nån slant från kommunen, lite semster och övertid som skulle betalas ut, men jag vet inte hur mycket.
 
Ska på lassa på måndag också, och då har man otankat bilen och så kostar besöket 300....puhh... och då har man oätit alla dagar fram till dess.....och alla dagar efter det....haha ja ni hör ju, det är ett evigt pusslande.
Men nu har man ju iallafall börjat att jobba, så man vet att lönen kommer....bara att härda ut =)
 
Nu ska jag gå och steka lite köttbullar. Tjofräs
 
Längtar efter lediga varma sommardagar....
 

10:e Juni

Måndag!!
...och det känns alltid som om att man har en evighetsvecka framför sig =)
Men men, då man liks börjat beta av den så brukar den fara iväg ändå.
 
Var ute och gick idag i samhället, och blev attackerad av en kråka!!
Jag sågm 3 kråkor som satt på vägen och då jag kom närmare så flög en iväg och sen den andra, men den tredje satt kvar på vägen, så jag passerade den på kanske en halvmeter, men då jädrar kom den första kråkan och flög ovanför huvudet på mig å skrek så jag skyndade mig därifrån :P
Det va nog en mamma med sina barn, hon kanske skull lära dom å flyga eller nåt :P

Det har ju varit härligt väder i helgen, eller ja i fredagskväll åskade det en hel del, och i lördags var det lite mulet, men IGÅR iallafall....då vare bra väder så då for vi till farsan och låna flotten och for ut och sola och fiska....härligt =)

Nu ska jag fixa lite lunch och sen bäre iväg.Tjing
 
Mencha

Tjoflöjt

Finns inte så mycket tid över till att skriva nån rad här, dagarna är oftast fulla med annat.
 
Men hur som helst....nu är skolan slut, äntligen, och som jag har sagt flera gånger så trodde jag allvarligt inte att jag skulle klara den här utbildningen, jag har faktiskt kämpat en del.
Men nu står jag här, och jag har just jobbat mina första dagar om anställd åt Boliden. 
Nu är det bara resten kvar, att kämpa vidare och försöka bli bra på det man gör, se sig för så man inte gör sig illa och sådär.
 
Ja som sagt annars rullar det på, "firade" 9 månader med finaste Pelle plutt för nån dag sen <3
 
Jag har typ 20 myggbett på vare baksida lår och på arslet....lagom kul om ni nu ville veta det....helvette vad det kliar....
 
jaja, nu ska jag gå isäng, klockan är 8 men det blir inte roligare än såhär om man ska vara pigg och alert imorrn. =)

Tjoflöjt
 
Snygg

RSS 2.0